?> The Streets in de halve finale beste coverband Benelux - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

The Streets in de halve finale beste coverband Benelux


Deel deze pagina

Kerkdriel - Coverband The Streets is doorgedrongen tot de halve finale van 'The Clash of the Cover Bands'. Deze Benelux Semi-final vindt zaterdag 1 april plaats in Event Center in Culemborg. De laatste horde voor poptempel Paradiso.

The Streets, publiekswinnaar van de regio Oost-Nederland, neemt het dan op tegen acht andere coverbands . Van deze en de andere halve finale op 4 maart gaan de beste twee bands door naar de finale in Paradiso op zaterdag 8 juli. Zowel de vakjury als het publiek bepaalt wie de nummers 1 en 2 per halve finale zijn. De negende band die zich plaatst voor de grote finale is de band die in beide categorieën samen de hoogste score behaalt van beide halve finales.

Halve finale 1 april
De halve finale in Culemborg op 1 april maart begint om 19.00 uur; de deuren gaan om 18.30 uur. De uitslag wordt rond 01.30 uur verwacht. Kaarten zijn te koop via www.theclashofthecoverbands.com en www.eventcenterculemborg.nl. Maar je kan ook een buscombi via The Streets website bestellen. Het parkeren is gratis en Event Center Culemborg ligt op 200 meter van het station.

Over The Streets:
De band wordt gevormd door drummer Marcel Toonen en bassist Thomas van Wamel die een geoliede ritmemachine vormen en de dieselmotor van deze band zijn. Op zang is Stefan Chamboné de charismatische voorman die met zijn zangcapaciteiten en met zijn ruime bereik ieder nummer sterk neerzet en de zaal meeneemt in z’n eigen aanstekelijke plezier van het optreden. Op gitaar speelt wonderboy Jacco Bogers die met vlammende solo’s de kers op de taart vormt.

The Clash of the coverbands:
Eind 2015 raakte de band al hun instrumenten en geluidsinstallatie kwijt door een grote brand (op Camping Heerewaarden). Met hulp van vrienden en medemuzikanten waren The Streets begin 2016 weer op volle sterkte. Een mooi moment om te kijken waar ze als band stonden en schreven zich in bij de coverband competitie: The Clash of the coverbands. De leerzame en spannende weg die de verschillende coverbands afleggen tijdens deze competitie, loopt verdeeld over vijf regio’s in Nederland en België/Luxemburg. Jaarlijks melden zich ruim 1.000 bands aan, waarvan er 300 worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectierondes.

Juryprijs en Publieksprijs
The Streets zijn hun tocht begonnen in februari 2016 in Arnhem en wonnen in de voorronde de juryprijs en de publieksprijs. In april wonnen ze in Groesbeek de publieksprijs in de finale van de regio Gelderland om vervolgens in september in een volgepakt Podium Gigant in Apeldoorn de publieksprijs in de regio Oost-Nederland in de wacht te slepen. Met als resultaat dat de Maasdrielse rockcoverband nu in de halve finale gaat spelen op 1 april in Event Centre Culemborg.

Videoclip en single
Alle deelnemers van de halve finale krijgen een single met videoclip voor 'The Clash Hitlijst' die vanaf 15 april 2017 van start gaat en waarvan de wekelijkse top 5 gedurende 10 weken geplugged wordt bij alle landelijke en regionale radio-stations in Nederland en België. De deelnemende bands worden beoordeeld in 2 categorieën: vakjury en publiek. Beide categorieën krijgen een uiteindelijke 2 winnaars en die gaan naar de BENELUX Grand Finale in Paradiso. De winnaar van de finale in Paradiso (op 8 juli) die wordt beloond met o.a. een tour van 20 optredens. Maar ook de meest gedownloade single en de beste individuele muzikanten worden beloond tijdens de Grand Finale. The Streets organiseert een buscombi voor alle mensen die mee willen te bestellen via de website. www.the-streets.nl/shop

Oerrock:
Naast de “The Clash Of The Coverbands” dingt The Streets ook mee voor een plaats op het grote rockfestival Oerrock in Friesland. Zaterdag 25 maart wordt er tijdens de Oerrock Play-Off finale gestreden om een plek in het voorprogramma van o.a. Kensington, BLOF, Miss Montreal, Douwe Bob en nog vele andere toppers. Daarnaast krijgt de winnaar 3 andere optredens in Nederland waaronder OverDeHegPop en een live optreden bij Omrop Fryslan.

Kortom een spannende periode voor de Maasdrielse Rockcoverband The Streets.
 
ingezonden door:
Marcel, Jacco, Thomas en Stefan
Rockcoverband The Streets
www.the-streets.nl
Datum
16 maart 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden