over ons | adverteren | sitemap | contact

The American Roadhouse timmert aan de weg


Deel deze pagina

Bert van Dam (American Roadhouse)
Bert van Dam (American Roadhouse)
Glowbowlen
Glowbowlen
Stap binnen bij The American Roadhouse in Zaltbommel en je waant je meteen in een andere wereld. Een wereld waarin 'The American Way of Life' centraal staat. Een wereld ook waarin je je op tal van manieren kunt vermaken. Het aantal mogelijkheden is net weer uitgebreid.

"Het publiek weet ons allang te vinden als ze willen karten of bowlen," vertelt Bert van Dam. De enthousiaste eigenaar zit vol met ideeën. "Wij proberen er altijd nét iets extra's van te maken. Zoals bij het bowlen, dat bij ons 'glowbowlen' heet. De bowlingbanen worden met blacklight verlicht en dat maakt het een stuk sfeervoller. "

"In de tien jaar van ons bestaan hebben we een goede naam opgebouwd in het verzorgen van personeelsfeesten, verenigingsfeesten, bruiloften en partijen. Onze TexMex-feestzaal is tegenwoordig geschikt voor groepen van 40 tot 200 personen. Over ruimte hebben we dus niet te klagen! Voor de jeugd van 6 tot 15 jaar is er een speciaal Lucky Luke-arrangement samengesteld. Western verjaardagsfeestjes kunnen bijvoorbeeld worden aangekleed met eigen cowboyhoedjes en revolvertjes."

Het supersnelle indoor kartcircuit - ook in TexMex stijl - nodigt uit tot het steeds maar weer verbeteren van je persoonlijk record. Want, zoals ze het bij The American Roadhouse zeggen: 'In het verleden behaalde snelheden bieden geen voldoening voor de toekomst...'

Roadhouse Ranch
Tot zover de vertrouwde activiteiten. Maar, wat zijn die nieuwe mogelijkheden dan? Bert van Dam: "We zijn druk bezig met het inrichten van een complete Indoor Roadhouse Ranch, die vanaf medio maart klaar zal zijn. In groepsverband kan je hier terecht voor allerlei leuke activiteiten op westerngebied. Meer dan tien activiteiten die indoor of outdoor kunnen worden beoefend, zoals hoefijzergooien, koemelken, kippenvangen, bull-riden op de mechanische stier en 15 verschillende schietspelen in een lazerschietstand." De Indoor Roadhouse Ranch is toegankelijk voor jong en oud.

En alsof dat nog niet genoeg is: van zondag tot en met donderdag zijn er tegenwoordig ook maaltijdschotels verkrijgbaar in het restaurant. "Deze heerlijke schotels kosten nog geen tien euro per persoon. Om het publiek kennis te laten maken hebben we een leuke actie bedacht."

Als dat geen reden is om een bezoekje te brengen...!
 
Wat
Interview The American Roadhouse
Wanneer
4 maart 2007
Adres
The American Roadhouse
V. Heemstraweg West 15-17
5301 PA Zaltbommel
Tel: 0418-513190
Tekst en foto's
Jan van den Berg
Datum
4 maart 2007

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Uitgelicht
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden