over ons | adverteren | sitemap | contact

Test uw tuinderskennis tijdens Kom in de Kas


11 april 2015


Deel deze pagina

De tuinders uit de regio Bommelerwaard nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de Kassen Kennis Kwis. Tijdens Kom in de Kas wordt op het chrysantenbedrijf Laurent Fleur aan de Wordragensestraat 48 in Ammerzoden de Kwis gespeeld. De bezoekers aan Kom in de Kas kunnen een film over de glastuinders in het gebied bekijken en daarover vragen beantwoorden. Diegene die de meeste vragen goed heeft wint een half jaar lang iedere maand producten uit de kas.

Op bezoek bij zes gastvrije bedrijven
Zes gastvrije bedrijven in de Bommelerwaard openen op zaterdag 11 april hun deuren om te laten zien, ervaren en zelfs proeven wat er allemaal in de kassen groeit en bloeit. Tijdens een bezoek aan de kas kunnen kinderen en hun ouders ontdekken wat er allemaal gebeurt achter het glas van de kas. Er is een diversiteit aan teelten te zien, zowel bloemen, groentes en aardbeien.

Kas & Kunst & Kindervermaak
Er zijn verschillende kunstenaars die bij de bedrijven hun werk exposeren. Leuk voor zowel ouders als kinderen. Naast het beleven van avonturen in de kassen zelf, kunnen kinderen zich verder uitleven op springkussens of een limonade koe melken. Genoeg redenen dus om een kijkje te komen nemen in de kas!

Openingstijden
De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur op zaterdag 11 april. Parkeren kan bij de bedrijven zelf, volg de borden. Meer informatie over de bedrijven en activiteiten leest u in de folder.

Voorproefje van Kom in de Kas
Wilt u alvast een kijkje nemen in de kassen? Bekijk de film Een greep uit de kas en u bent alvast goed voorbereid op de kwis.


André Versteeg, AV Media Productions
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden