over ons | adverteren | sitemap | contact

Talent uit de regio: Move The Crowd uit Ammerzoden op erepodium


Deel deze pagina

AMMERZODEN - Move The Crowd uit Ammerzoden stond op 13 december op de tweede plaats op het erepodium bij de verkiezing 'Beste opleider van Nederland'. De Beste Opleider van Nederland is een initiatief van Springest. Alle personeelsopleiders, trainingsinstituten en trainers van Nederland kwamen in aanmerking voor deze prestigieuze titel in één of meerdere categorieën. Opleiders en trainers werden door middel van cijfer en het aantal ervaringen beoordeeld.

Voor de zesde keer op rij werd De Beste Opleider van Nederland verkiezing gehouden. Deelnemers lieten ervaringen achter op Springest en op basis hiervan werd de beste opleider van Nederland gekozen. De eerste plek ging naar Coach + Result uit Ulvenhout.

Categorie Sales
In de categorie Sales eindigde Move The Crowd uit Ammerzoden op de 2e plek. Eigenaar Rikus Huiskes van Move the Crowd: “Het is een hele eer om op de 2e plaats te eindigen. Wij hebben deze award gewonnen met het verzorgen van alléén NIMA Sales A en NIMA Sales B opleidingen. Wij zorgen voor een stevig theoretisch fundament en werken vanaf dag één aan de verkoopvaardigheden van de deelnemer. Om voor de tweede opeenvolgende keer op het erepodium te staan, daar zijn we heel trots op”.

Fundament voor een volgende stap
Verkoopopleidingen zijn er in alle soorten en maten. “Bij Move The Crowd leggen we het fundament voor mensen die via een NIMA Sales opleiding een volgende stap willen zetten.
Of je nu nieuw bent in ons vak of juist meer uit jezelf wilt halen als ervaren accountmanager of verkoopleider!”
Datum
19 december 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden