over ons | adverteren | sitemap | contact

Straten binnenstad krijgen in de zomer een opknapbeurt


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - De bestrating in de Boschstraat, Gasthuisstraat, Gamerschestraat, Waterstraat en de Markt in Zaltbommel krijgen een opknapbeurt. Ook komt er nieuw straatmeubilair in het winkelgebied. Het werk begint op zijn vroegst in mei. Inwoners die vragen of opmerkingen hebben over het ontwerp of over het ontwerp van het nieuwe staatmeubilair zijn welkom op een inloopavond op 21 februari.

Bestratingswerkzaamheden
De gemeente herstraat de trottoirs in de Boschstraat, Gasthuisstraat en Gamerschestraat. In de Boschstraat en de Gasthuisstraat komt extra groeiruimte voor de bomen. De toegankelijkheid wordt beter doordat de parkeerplaatsen rondom de bomen op gelijke hoogte met de trottoirs komen. In de Waterstraat en op de Markt pakt de gemeente verzakt straatwerk aan.

Nieuws straatmeubilair
De gemeente liet een nieuw ontwerp maken voor het straatmeubilair in de binnenstad. Het gaat om een ontwerp voor een zitbank, afzetpaal, fietsenrek, prullenbak en boombeschermingsbeugel. Ook bij toekomstige uitbreiding en vervanging van bestaand meubilair in de binnenstad wil de gemeente dit ontwerp gebruiken.

Inloopavond 21 februari
De gemeente organiseert op 21 februari een inloopavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij In de Roos aan de Markt in Zaltbommel. Bewoners, ondernemers van de Zaltbommelse binnenstad en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De gemeente licht dan toe wat er precies gaat gebeuren en toont het nieuwe straatmeubilair.

Bezoekers kunnen hun reactie geven op het nieuwe straatmeubilair en kunnen er terecht met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden. De reacties neemt de gemeente vervolgens mee bij de uitwerking van de plannen. U kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig.
Datum
8 februari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden