?> Straten binnenstad krijgen in de zomer een opknapbeurt - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Straten binnenstad krijgen in de zomer een opknapbeurt


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - De bestrating in de Boschstraat, Gasthuisstraat, Gamerschestraat, Waterstraat en de Markt in Zaltbommel krijgen een opknapbeurt. Ook komt er nieuw straatmeubilair in het winkelgebied. Het werk begint op zijn vroegst in mei. Inwoners die vragen of opmerkingen hebben over het ontwerp of over het ontwerp van het nieuwe staatmeubilair zijn welkom op een inloopavond op 21 februari.

Bestratingswerkzaamheden
De gemeente herstraat de trottoirs in de Boschstraat, Gasthuisstraat en Gamerschestraat. In de Boschstraat en de Gasthuisstraat komt extra groeiruimte voor de bomen. De toegankelijkheid wordt beter doordat de parkeerplaatsen rondom de bomen op gelijke hoogte met de trottoirs komen. In de Waterstraat en op de Markt pakt de gemeente verzakt straatwerk aan.

Nieuws straatmeubilair
De gemeente liet een nieuw ontwerp maken voor het straatmeubilair in de binnenstad. Het gaat om een ontwerp voor een zitbank, afzetpaal, fietsenrek, prullenbak en boombeschermingsbeugel. Ook bij toekomstige uitbreiding en vervanging van bestaand meubilair in de binnenstad wil de gemeente dit ontwerp gebruiken.

Inloopavond 21 februari
De gemeente organiseert op 21 februari een inloopavond tussen 19.00 en 21.00 uur bij In de Roos aan de Markt in Zaltbommel. Bewoners, ondernemers van de Zaltbommelse binnenstad en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De gemeente licht dan toe wat er precies gaat gebeuren en toont het nieuwe straatmeubilair.

Bezoekers kunnen hun reactie geven op het nieuwe straatmeubilair en kunnen er terecht met vragen of opmerkingen over de werkzaamheden. De reacties neemt de gemeente vervolgens mee bij de uitwerking van de plannen. U kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig.
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden