?> Steun Team Corky uit Zaltbommel in The Barrel Challenge - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Steun Team Corky uit Zaltbommel in The Barrel Challenge


Deel deze pagina

Van 28 januari t/m 2 februari 2018 rijdt Team Corky The Barrel Challenge Wintereditie voor Stichting Hartekind. Ze gaan weer op reis in een Volvo 850 uit 1992. In totaal doen zo'n 225 teams mee aan de tocht van 4700 kilometer. Alle teams rijden in een gekke oude auto, die niet meer dan €500 waard mag zijn. ’We hebben internet en camera's aan boord. Zo rij je heel de Barrel Challenge via Facebook met ons mee als je wilt.’

Voor Stichting Hartekind
De twee neven, Jörg Kaasjager en Robert-Jan Noordhoff laten zich sponsoren voor Stichting Hartekind. Jörg is zelf vader van een hartekind. ’Vorig jaar reden we bijna €1.800 bij elkaar en dat smaakte naar meer’, zegt hij.

Sponsormogelijkheden voor bedrijven en particulieren
Team Corky heeft diverse mogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Vanaf €2,50 kun je al sponsoren door je naam of een ♥ op één van de drieduizend kurken te laten zetten. Klik hier om Team Corky (en dus Hartekind) te steunen: https://teamcorky.ecwid.com/

Vorig jaar
Vorig jaar reden de twee neven ook mee met hun auto 'Corky'. Die naam verwijst naar het uiterlijk van de Volvo; de auto is namelijk beplakt met drieduizend kurken!

Start en finish
De start van de Barrel Challenge is in Emmen. Vanaf daar rijden alle deelnemers naar Duitsland, Italië, Slovenië en finishen in Oostenrijk. De prachtige route gaat over steile passen en door unieke landschappen. Onderweg voeren de teams gekke opdrachten uit.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden