over ons | adverteren | sitemap | contact

Start nieuwbouw huurwoningen Waluwe


Deel deze pagina

Woensdag 8 april was het feest in de nieuwe woonwijk Waluwe. De start van een nieuw project met 38 huurwoningen werd gevierd. De wethouder Ruimte & Wonen van de gemeente Zaltbommel en de directeur van Nederlands vastgoed MN hadden de eer om de officiële handeling te verrichten.

Met het ‘ontkurken’ van de vier meter hoge opblaas-champagnefles werd de start van de bouw officieel gemaakt. De heliumballonnen dwarrelden onder luid applaus de blauwe lucht in. Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling kan aan de slag!

Huren in Waluwe
De 38 huurwoningen komen aan de Theo van Rijenlaan en Hertog Karellaan. De helft van de vier 5-kamerwoningen biedt vanuit de tuin uitzicht op het water. Met deze ontwikkeling biedt belegger MN woningzoekenden de kans om ook een huis te huren in de nieuwe woonwijk.

Interesse?
Grontmij Vastgoedmanagement en Nieuwdorp Makelaardij o.g. verzorgen de verhuur. Vanaf vandaag is de website live en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. De huurwoningen zijn beschikbaar vanaf € 860,- per maand. www.hurenindewaluwe.nl

Genoeg te kiezen
‘Best architecten’ heeft vijf verschillende woningtypes ontworpen. In elk woningrijtje komen er verschillende woningen voor, wat een speels en gevarieerd straatbeeld oplevert. De woningen zijn verdeeld over vijf kleinere woonblokken. Het verschil tussen de woningtypes zit hem in de details en de kapvorm. Hierdoor loopt het woonoppervlakte uiteen van 118 tot 128 m².

Alle woningen hebben een grote achtertuin met een goede zonligging en een voortuin. Voor de deur en naast de woonblokken is voldoende openbare parkeergelegenheid. Wie hier straks huurt, geniet van een luxe afgewerkte woning. Aan de complete keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer hoeft niets meer te gebeuren.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden