over ons | adverteren | sitemap | contact

Start bouw nieuwe woningen Hof van Gameren


Deel deze pagina

Na het verkoopsucces van de eerdere fase start ABB in september van dit jaar met de bouw van 11 nieuwe woningen binnen het nieuwbouwproject Hof van Gameren aan de Ouwelsestraat in Gameren. De 9 rijwoningen en 2 semibungalows zullen naar verwachting begin 2015 opgeleverd worden. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar in het plan.

Nooit lang wachten

Andere projecten komen niet van de grond omdat eerst 70% van het project verkocht moet zijn. Dit is in Hof van Gameren anders. Omdat er wordt gebouwd in kleine clusters hoeft een koper nooit lang te wachten. En doordat sommige woningen al gebouwd worden voordat ze verkocht zijn, krijgen geïnteresseerden een beter beeld van de woning waar hun interesse naar uit gaat.

Het totale plan bestaat uit: verschillende soorten rijwoningen, semibungalows en twee-onder-een-kapwoningen, met uiteenlopende prijsklassen. Een breed aanbod dus. De eerste fase van 11 woningen in deze gezellige wijk is in mei van dit jaar reeds opgeleverd.

Extra aantrekkelijk
De ruime rijwoningen, met een inhoud van 460 m³, zijn al beschikbaar vanaf € 199.750,-- v.o.n. Bovendien kan bij aankoop van deze woningen gebruik worden gemaakt van de gemeentelijke starterslening. Hiermee komen de maandlasten neer op € 616,--.

De semibungalow is een schitterende luxe, tweelaagse villa met alle ruimte om woondromen te realiseren. De semibungalow biedt het comfort van een grondgebonden woning met de gemakken van een appartement. Maximaal woongenot.

De riante tweekappers, gesitueerd op een grote kavel, zijn ruim, goed geïsoleerd en voorzien van alle gemakken. De brede woning heeft een garage, eigen oprit, grote tuin en diverse opties waarmee de woning naar eigen wens aangepast kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de garage deels in te richten als woonkamer en deels als berging, maar ook als kantoorruimte, volledige woonkamer, etc. Volop mogelijkheden dus. Bovendien zijn de twee-onder-een-kapwoningen te koop met een overbruggingsgarantie, waarmee kopers zonder zorgen kopen. Dit voorkomt een jaar lang dubbele maandlasten.

Open dagen
Er worden regelmatig open dagen op de projectlocatie georganiseerd. Zowel de makelaars als medewerkers van ABB zijn tijdens deze dagen aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk vrijblijvend een kijkje te nemen in een onverkochte, reeds gebouwde woning.

Hof van Gameren krijgt steeds meer vorm en dat is te zien. Jan Korevaar van ABB is ervan overtuigd dat mensen nu sneller de stap durven te nemen. “Er is genoeg belangstelling. Zeker nu de eerste fase gebouwd is en de contouren van de nieuwe woningen straks zichtbaar worden”.

Datum
26 juni 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Meer weten?
Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met Nieuwdorp Makelaardij via 0418 - 512474, met makelaar Van Kessel & Smit via 0418 - 680300 of met ABB Bouwgroep via 0184 - 495495. Ook op de website www.hofvangameren.nl/koop is meer over het project te lezen.

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden