over ons | adverteren | sitemap | contact

Start bouw laatste woningen Hof van Gameren


Deel deze pagina

Er is besloten om te starten met de bouw van alle resterende woningen in nieuwbouwproject Hof van Gameren. Eerder werd gecommuniceerd dat er 15 woningen zouden worden gerealiseerd. Dit worden er 19. Na de realisatie van deze laatste woningen is ABB Bouwgroep uitgebouwd in Hof van Gameren. De bouw start in februari 2016. Er zijn nog woningen te koop en te huur.

De woningen

Kenmerkend aan Hof van Gameren zijn de gebruiksvriendelijke, ruime woningen in combinatie met een goede detaillering en prachtige uitstraling. Ook zijn de woningen standaard voorzien van alle gemakken en duurzame maatregelen, wat niet alleen aangenaam maar ook besparend is. Het levert bewoners een fiks lagere energierekening op. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming op de begane grond.

Bouwvoorbereidingen
De laatste fase bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 11 rijwoningen. Van deze rijwoningen worden er 5 te huur aangeboden. De overige woningen zijn te koop. De bouwvoorbereidingen zijn in volle gang. Deze maand worden de bouwhekken geplaatst en de bouwplaats ingericht.

ABB Bouwgroep maakt gebruik van een innovatief bouwsysteem, dat is opgebouwd uit prefab gevel-, wand- en dakelementen die bestaan uit duurzame onderhoudsarme materialen. Dit bouwsysteem maakt het mogelijk het bouwproces flink te verkorten. De verwachting is dat de bouw in februari 2016 start en circa 6 maanden later worden opgeleverd.

Beschikbaarheid
Vijf rijwoningen worden in februari te huur aangeboden. De huurprijs varieert van € 850,-- tot € 950,-- per maand. In de nieuwsbrief van februari volgt meer informatie over deze huur. U kunt uw interesse al kenbaar maken bij de makelaar, u wordt dan persoonlijk benaderd. De huurwoningen worden compleet uitgevoerd met badkamer, toilet en keuken. Naast de huurwoningen biedt het project ook de mogelijkheden tot kopen. Een overzicht van de woningen is te vinden op www.hofvangameren.nl/koop.

Voor de woningen waarvan de bouw binnenkort start, zijn reeds ruwbouwopties gekozen. Iedere woning wordt uitgevoerd met andere opties. Kopers hebben dus nog volop keus.

Meer informatie
Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met Nieuwdorp Makelaardij via 0418 - 512474, met makelaar Van Kessel & Smit via 0418 - 680300 of met ABB Bouwgroep via 0184 - 495495. Ook op de website www.hofvangameren.nl/koop is meer over het project te lezen.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden