over ons | adverteren | sitemap | contact

Start bouw laatste woningen Hof van Gameren


Deel deze pagina

Er is besloten om te starten met de bouw van alle resterende woningen in nieuwbouwproject Hof van Gameren. Eerder werd gecommuniceerd dat er 15 woningen zouden worden gerealiseerd. Dit worden er 19. Na de realisatie van deze laatste woningen is ABB Bouwgroep uitgebouwd in Hof van Gameren. De bouw start in februari 2016. Er zijn nog woningen te koop en te huur.

De woningen

Kenmerkend aan Hof van Gameren zijn de gebruiksvriendelijke, ruime woningen in combinatie met een goede detaillering en prachtige uitstraling. Ook zijn de woningen standaard voorzien van alle gemakken en duurzame maatregelen, wat niet alleen aangenaam maar ook besparend is. Het levert bewoners een fiks lagere energierekening op. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming op de begane grond.

Bouwvoorbereidingen
De laatste fase bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen en 11 rijwoningen. Van deze rijwoningen worden er 5 te huur aangeboden. De overige woningen zijn te koop. De bouwvoorbereidingen zijn in volle gang. Deze maand worden de bouwhekken geplaatst en de bouwplaats ingericht.

ABB Bouwgroep maakt gebruik van een innovatief bouwsysteem, dat is opgebouwd uit prefab gevel-, wand- en dakelementen die bestaan uit duurzame onderhoudsarme materialen. Dit bouwsysteem maakt het mogelijk het bouwproces flink te verkorten. De verwachting is dat de bouw in februari 2016 start en circa 6 maanden later worden opgeleverd.

Beschikbaarheid
Vijf rijwoningen worden in februari te huur aangeboden. De huurprijs varieert van € 850,-- tot € 950,-- per maand. In de nieuwsbrief van februari volgt meer informatie over deze huur. U kunt uw interesse al kenbaar maken bij de makelaar, u wordt dan persoonlijk benaderd. De huurwoningen worden compleet uitgevoerd met badkamer, toilet en keuken. Naast de huurwoningen biedt het project ook de mogelijkheden tot kopen. Een overzicht van de woningen is te vinden op www.hofvangameren.nl/koop.

Voor de woningen waarvan de bouw binnenkort start, zijn reeds ruwbouwopties gekozen. Iedere woning wordt uitgevoerd met andere opties. Kopers hebben dus nog volop keus.

Meer informatie
Voor vragen en/of meer informatie kan contact worden opgenomen met Nieuwdorp Makelaardij via 0418 - 512474, met makelaar Van Kessel & Smit via 0418 - 680300 of met ABB Bouwgroep via 0184 - 495495. Ook op de website www.hofvangameren.nl/koop is meer over het project te lezen.

Datum
15 januari 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden