over ons | adverteren | sitemap | contact

Start Arctic Challenge op 10 januari vanuit Zaltbommel


Deel deze pagina

Aanstaand zondag 10 januari start vanaf bedrijventerrein de Wildeman de Arctic Challenge. Twintig teams, waarvan maar liefst zes uit Zaltbommele, nemen deel aan deze uitdagende equipe waarbij zij heel Scandinavië doorkruisen. Vermoeidheid, tegenslag en kameraadschap worden getest onder arctische omstandigheden die je in Nederland niet gauw meemaakt.

De teams halen met de Arctic Challenge geld op voor een goed doel dat zij zelf uitkiezen. Samen haalden zij al meer dan €250.000,- op. Bij de start organiseren de bedrijven op de Wildeman een open dag en banenmarkt waarop zij zich presenteren aan potentiele werknemers. Zowel de start als de finish halen naar verwachting zo’n 3000 toeschouwers naar Zaltbommel. De gemeente Zaltbommel ondersteunt deze activiteiten en wenst alle deelnemers veel succes toe!

Komt u de teams aanmoedigen?
Op zondag 10 januari om 13.00 uur starten de teams vanaf het startplateau van transportbedrijf Gijs van Doesburg aan de Bossekamp 2 in Zaltbommel. Voorafgaand kunt u daar vanaf 11.00 uur de deelnemende auto’s bekijken en kennis maken met de deelnemers. Op zondag 17 januari rond 15.00 uur zijn de teams terug op de Markt in Zaltbommel. De prijsuitreiking is vervolgens om 18.00 uur.

TV
U kunt de voortgang van de Arctic Challenge volgen via SBS6. Zij maken drie afleveringen van 25 minuten waarin zij de deelnemers op de voet volgen.

Artic Challenge
De Arctic Challenge is een toertocht voor personenauto’s waarbij de deelnemers heel Scandinavië doorkruisen en extreme omstandigheden tegen kunnen komen. Snelheid mag dan wel geen criterium zijn, de afstanden van de etappes zijn dusdanig lang dat deelnemers dag en nacht doorrijden. Zo wordt er aanspraak gemaakt op ieders doorzettingsvermogen. Veel sneeuw, zeer gladde wegen en temperaturen van ver onder nul zijn geen uitzondering.
Datum
8 januari 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Arctic Challenge Tour
Arctic Challenge Tour
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden