over ons | adverteren | sitemap | contact

Start aanleg kunstgrasvelden in Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel


Deel deze pagina

Vandaag start de aanleg van drie kunstgrasvelden in Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel. De oplevering is naar verwachting eind augustus. De gemeente Maasdriel betaalt de aanleg, de clubs beheren straks zelf de velden.

Op 5 november 2015 stelde de gemeenteraad van Maasdriel een investeringsbudget van € 1,5 miljoen beschikbaar om drie kunstgrasvelden te realiseren. De voetbalvelden worden aangelegd bij v.v. Jan van Arckel in Ammerzoden, VVHedel in Hedel en DSC in Kerkdriel om de speelveldcapaciteit te vergroten. Er is de afgelopen maanden intensief met deze voetbalclubs samengewerkt zodat de velden in de tweede helft van augustus opgeleverd kunnen worden.

Zelfwerkzaamheid
De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg van de kunstgrasvelden. De clubs zijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden hier omheen zoals: de veldverlichting, pupillendoelen, straatwerk, verwijdering reclameborden, etc. In meer en mindere mate gaan de verenigingen naast de aanleg van de velden, een aantal werkzaamheden in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid uitvoeren.

Afspraken
Afgesproken met de voetbalclubs is dat de huur voor de kunstgrasvelden wordt verhoogd tot twee maal de huur voor een gewoon grasveld. Verder wordt het onderhoud van het hele voetbalcomplex de verantwoordelijkheid van de voetbalverenigingen. Met deze twee afspraken is voldaan aan de voorwaarden die door de gemeenteraad zijn gesteld aan het beschikbare budget en kan er gestart worden met de aanleg.
Datum
21 juni 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden