?> Start aanleg kunstgrasvelden in Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Start aanleg kunstgrasvelden in Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel


Deel deze pagina

Vandaag start de aanleg van drie kunstgrasvelden in Ammerzoden, Hedel en Kerkdriel. De oplevering is naar verwachting eind augustus. De gemeente Maasdriel betaalt de aanleg, de clubs beheren straks zelf de velden.

Op 5 november 2015 stelde de gemeenteraad van Maasdriel een investeringsbudget van € 1,5 miljoen beschikbaar om drie kunstgrasvelden te realiseren. De voetbalvelden worden aangelegd bij v.v. Jan van Arckel in Ammerzoden, VVHedel in Hedel en DSC in Kerkdriel om de speelveldcapaciteit te vergroten. Er is de afgelopen maanden intensief met deze voetbalclubs samengewerkt zodat de velden in de tweede helft van augustus opgeleverd kunnen worden.

Zelfwerkzaamheid
De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg van de kunstgrasvelden. De clubs zijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden hier omheen zoals: de veldverlichting, pupillendoelen, straatwerk, verwijdering reclameborden, etc. In meer en mindere mate gaan de verenigingen naast de aanleg van de velden, een aantal werkzaamheden in eigen beheer en onder eigen verantwoordelijkheid uitvoeren.

Afspraken
Afgesproken met de voetbalclubs is dat de huur voor de kunstgrasvelden wordt verhoogd tot twee maal de huur voor een gewoon grasveld. Verder wordt het onderhoud van het hele voetbalcomplex de verantwoordelijkheid van de voetbalverenigingen. Met deze twee afspraken is voldaan aan de voorwaarden die door de gemeenteraad zijn gesteld aan het beschikbare budget en kan er gestart worden met de aanleg.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden