over ons | adverteren | sitemap | contact

Stamppot eten op Naturalisatiebijeenkomst


Deel deze pagina

Naturalisatiedag 2015 (Foto: gemeente Zaltbommel)
Op 15 december was de landelijke Naturalisatiedag in De Verdraagzaamheid in Zaltbommel. Van de ruim honderd genodigden kreeg een aantal in de afgelopen vijf jaar de Nederlandse nationaliteit. De rest van de gasten waren gezinsleden. Tijdens de bijeenkomst kregen nog 12 personen de Nederlandse Nationaliteit.

Onder het genot van een Hollands bord stamppot praatten zij hier met elkaar over. Burgemeester Van den Bosch: “Ik heb genoten van het tafelen met zo’n gemêleerd gezelschap. Het is verdraaid interessant om met hen te praten over hun achtergronden en toekomstplannen”.

Koninkrijksdag
De landelijke Naturalisatiedag is elk jaar op 15 december. Die datum is gekozen omdat het dan Koninkrijksdag is. Op deze dag werd in 1954 het Koninkrijksstatuut getekend.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden