over ons | adverteren | sitemap | contact

Spullewaard doneert 62.000 euro aan goede doelen


Deel deze pagina

Op de foto is Piet Prinse onze vrijwilliger te zien met frater Leo de Weijer van O.I.P (Oyugis Integrated Project) aan wie Piet de cheque overhandigd. De foto is gemaakt in Kenia in Oyugis en is genomen door Jacqueline Awino. www.oip-nederland.nl

Ondanks dat 2014 een jaar was waarin kringloopwinkel de Spullewaard nog een behoorlijk deel van haar budget moest reserveren voor kosten die de verhuizing van de Spellewaardsestraat naar Pand 9 met zich mee bracht, kon er een prachtig bedrag aan goede doelen worden overgemaakt.

In totaal wist de groep van inmiddels 70 vrijwilligers door het innemen en verkopen van tweedehands artikelen ruim 62.000 euro vrij te maken voor donaties aan o.a. Stichting SOEN, Stichting het Vergeten Kind, Stichting Leergeld en Stichting Adopteer een Geit.

De vrijwilligers van de Spullewaard willen al haar klanten (de inbrengers van de goederen en de kopers van deze spullen) heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage en hopen in 2015 nog meer te kunnen doen voor charitatieve organisaties in de Bommelerwaard.

Op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd in en om de kringloopwinkel en de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mailtje naar kringloop@spullewaard.nl of volg de Spullewaard op Facebook.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden