over ons | adverteren | sitemap | contact

Sportstimulering voor mensen met een beperking


schrijf je nu in!


Deel deze pagina

Het project ‘Kies Je Aangepaste Sport’ (KJAS) is afgelopen donderdag feestelijk gestart met een sportmiddag voor alle 180 leerlingen van basisschool De Wissel in Tiel.

KJAS is een sportstimuleringsproject voor mensen met een beperking in de regio Rivierenland. Ruim 25 sportaanbieders uit de regio presenteren hun aanbod voor mensen met een beperking en bieden zij de mogelijkheid tot het volgen van kennismakingslessen. Het aanbod is verzameld in een boekje dat verspreid wordt bij bijvoorbeeld speciaal onderwijsinstellingen, zorginstellingen en woonvormen. KJAS beoogt door het organiseren van deze kennismaking meer mensen met een beperking een passende sport te laten beoefenen in hun eigen omgeving.

Aftrap
Op donderdag 30 oktober is op basisschool De Wissel in Tiel de aftrap gegeven voor KJAS. Met zichtbaar plezier knipten de oudste en jongste leerling van de speciaal basisonderwijsinstelling het lint door, waarna confetti knalde en de sportmiddag kon beginnen. Alle 180 leerlingen van De Wissel deden mee aan de sportmiddag, die werd begeleid door lokale sportaanbieders. Zo werd er voetbal aangeboden door Theole, judo door Sportschool van Doorn, volleybal door TiVoc en dans door Buikdansschool Gelderland.

Ik Kies. Rivierenland Gezond
KJAS wordt uitgevoerd vanuit het project ‘Ik kies. Rivierenland Gezond’ in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie. Het boekje is ook te downloaden via www.geldersesportfederatie.nl/kjas. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven. Wilt u meer informatie over het project of gedrukte exemplaren ontvangen dan kunt u contact opnemen met Edwin Mulder, consulent aangepast sporten Rivierenland op edwin.mulder@geldersesportfederatie.nl of 06-22209412.
Datum
14 november 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden