bird
vrijdag 09 december | 23.47 uur

Zeventien deelnemers voor KBC-jeugdclubkampioenschappen

16-11-2022 15:47
uur
Door: Martin van Hemert
091122_KBCfoto
De deelnemers op een rijtje. Foto: aangeleverd

KERKDRIEL - Voor de jeugdleden van de Kerkdrielse Badmintonclub (KBC) zijn op zondag 6 november de jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd.

Om 10:00 uur ’s ochtends begonnen zeventien aspiranten (8 tot en met 12 jaar) en junioren (13 tot en met 17 jaar) aan de wedstrijden. Tegen 15:00 uur was iedereen moegestreden en waren alle partijen gespeeld.
Uiteindelijk werden de prijzen verdeeld, waarbij er voor alle deelnemers een aandenken was aan deze clubkampioenschappen.

Bij de aspiranten meisjes ging de titel naar Fleur Piels, voor Diana van Hees en Kirsten Bon. Bij de aspiranten jongens greep Cas van Dormaele de overwinning. Victor van Houten en Teun Schoof werden tweede en derde. Bij de junioren meisjes eindigde Brechje van Gestel op de eerste plaats. Tweede werd Denise van Heumen en een derde plaats was er voor Inge van Herwijnen. Bij de junioren jongens won Davi van Rooij voor Jarno Heijnen.

Geknokt
"Het was mooi om te zien hoe er werd geknokt voor goede resultaten. Na alle coronaperikelen, een mooie en sportieve dag voor KBC, waarbij ook de nodige vrijwilligers hun steentje bijdroegen. En natuurlijk willen we heel graag nieuwe leden welkom heten om deze leuke sport te gaan beoefenen", aldus KBC.

Wie interesse heeft is welkom bij deze vereniging, waar op woensdag en vrijdagavond wordt gebadmintond. Degenen die lid worden, mogen de eerste drie maanden gratis spelen. Meer informatie is te vinden op: www.kerkdrielsebadmintonclub.nl.

Tags

KBC,Kerkdrielse Badminton Club,jeugdclubkampioenschappen

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie