bird
maandag 03 oktober | 14.07 uur

Vriendjes- en vriendinnetjesdag bij MHC Bommelerwaard

08-09-2022 11:52
uur
Door: Marlou van Dijk
080922_MHCBwd
Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Hockeyclub MHC Bommelerwaard start op zaterdag 10 september met een keepersclinic en een vrolijke vriendjes- en vriendinnetjesdag.

Hockeyclub MHC Bommelerwaard is een echte familieclub waar kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met plezier samen op hun eigen niveau trainen en spelen. MHC is opgericht in 1977 en heeft veel ervaring in sport, spel en evenementen.

Hockeyschool
MHC heeft teams voor elke leeftijd en sportiviteit: veteranen, veterinnen, heren, dames, dreamteam, trimhockey, junioren teams (leeftijd 10 t/m 17), jongste jeugd teams (6 t/m 9 jaar) en kabouterhockey (4 en 5 jaar) waar gezellige hockey- en spelactiviteiten centraal staan. Voor wie nog niet zo goed in hockey is, heeft MHC de hockeyschool.

De hockeyclub heeft veel betrokken vrijwilligers, een ervaren bestuur en verschillende, leuke commissies die regelmatig extra activiteiten organiseren; van kampen tot clinics, toernooien, feesten, Super Sundays voor de hele familie en meer. MHC wil een bijdrage aan de ontwikkeling en vorming van de jeugd te leveren.

Ontwikkeling
'Op de vereniging ontstaan vriendschappen, leren kinderen om te gaan met verschillen, krijgen ze zelfvertrouwen door successen samen te vieren en leren ze omgaan met tegenslagen. Oudere jeugd ontwikkelt zich tot voorbeeld en is betrokken bij de ontwikkeling in training, coaching en arbitrage van de jongste jeugd.'

Meer weten, lid worden of een proeftraining aanvragen? Kijk op www.mhc-bommelerwaard.nl of mail naar tc@mhc-bommelerwaard.nl

Tags

MHC Bommelerwaard,hockey