bird
dinsdag 24 november | 19.34 uur

Verplichte registratie bezoekers wedstrijden 1e elftal

02-09-2020 16:37
uur
Door: Marlou van Djk
M.Oomen-NS-2
Training Eerste Elftal Foto: Marco Oomen

ZALTBOMMEL - Het sportcomplex en de kantine van N.I.V.O.-Sparta vallen onder de Corona-voorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid. Eén van de maatregelen waaraan de vereniging moet voldoen, is het registreren van bezoekers in verband met bron- en contactonderzoek. Deze verplichting is noodzakelijk als er meer dan 250 bezoekers verwacht worden bij een wedstrijd. Bij officiële wedstrijden van het eerste elftal is dit het geval. 

Bezoekersregistratie
Marc Flederus van N.I.V.O.-Sparta licht toe wat dit voor bezoekers betekent: “Bezoekers moeten zich vooraf of bij binnenkomst van een wedstrijd van ons eerste elftal registreren en een aantal vragen beantwoorden. Wie deelneemt aan een geplande activiteit (wedstrijd of training) op het sportcomplex, is - als het goed is - al geregistreerd en hoeft geen formulier in te vullen.”
Gegevens worden niet voor andere doelen gebruikt en maximaal twee weken bewaard. 

Online registreren
“Registreren kan door het invullen van het formulier via onderstaande link: www.nivo-sparta.nl/registratieformulier Na registratie wordt er een bevestiging per email gestuurd met de ingevulde gegevens. De email kan geprint worden en daarna getoond worden bij de entree van het sportcomplex. Als uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om het formulier op papier bij de entree in te vullen”, aldus Marc Flederus.

 

Tags

N.I.V.O.-Sparta,Bezoekersregistratie,zaltbommel