bird
vrijdag 29 maart | 12.36 uur

Selectie Hamarithi blijft in vorm

15-12-2020 08:30
uur
hamarithi-2
Foto: Hamarithi

AALST - Sportvereniging Hamarithi organiseerde vrijdag 4 en 11 december een onderlinge wedstrijd. Door de corona crisis konden de ouders niet komen kijken. Zij keken via de live stream mee.

De jonge talenten en onderbouw mocht de spits afbijten op vrijdag 4 december. Zij konden sterren verdienen per toestel. Goud, zilver of brons. Evy van Hemert liet de moeilijkste oefeningen zien. Alle kinderen ontvingen een medaille, diploma wat Sinterklaas-snoepgoed.

Bovenbouw turnsters
Een week later, op 11 december waren de bovenbouw turnsters aan de beurt. De wedstrijd werd met gepaste afstand gejureerd door twee juryleden en een jurylid keek via de live stream mee om de punten te geven.

Luna Olde Olthof
De wedstrijd werd gewonnen door Luna Olde Olthof bij de jeugd en junioren 3e divisie. Tweede werd daar Mari-Lynn van Boggelen. Zus Hannah van Boggelen werd 3e. Esmeralda van Lopik won bij de jeugd 6e divisie, Lieke Hermes werd 2e en Lynn van der Werff 3e.

Fleur Danklof
Bij de senioren was Fleur Danklof de beste, gevolgd door Tessa van Dalen en Emma Burghout. Deze meiden ontvingen ook een mooi diploma en kerstlichtjes om thuis op te hangen.

Ook in het nieuwe jaar is het onzeker of de reguliere wedstrijden van de turnbond door kunnen gaan. Hamarithi organiseert medio februari weer een coronaproof competitie met livestream voor ouders.

Meer informatie: www.hamarithi.nl

Tags

hamarithi,evy van hemert,luna olde olthof