bird
dinsdag 26 september | 22.07 uur

Promotie Zomer Toernooi bij jeu de boules-club L'Ammerzo

08-08-2023 13:10
uur
Door: Martin van Hemert
080823_JeudeBoules-STOCK-LR
Foto: Adobe Stock

AMMERZODEN - Jeu de boules-vereniging L'Ammerzo houdt op zaterdag 19 augustus het jeu de boules Promotie Zomer Toernooi. Met dit toernooi wil de vereniging de sport meer bekendheid geven.

Het promotietoernooi is voor iedereen toegankelijk die kennis wil maken met jeu de boules, maar zeker ook voor de ‘ervaren boulers'. Na afloop is er voor iedereen een broodje bal en een biertje.

Verdeeld
De teams worden willekeurig samengesteld en spelen twee voorrondes - éen keer met drie tegen drie en éen keer met twee tegen twee - en worden daarna in poules verdeeld van de sterkste tot recreant om nog drie rondes te boulen. In elke poule zijn prijzen te winnen.

Opgeven voor het toernooi is mogelijk tot en met 16 augustus via sjan.jdboules@gmail.com of via www.ontip/toernooikalender. Inschrijven is op 19 augustus vanaf 10:00 uur, de wedstrijden beginnen 11:00 uur. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon.

Vrijblijvend
Het toernooi wordt gehouden op het adres Hoge Weiden 28, 5324 JC in Ammerzoden. Wie op de toernooidag geen tijd heeft, maar wel geïnteresseerd is, is altijd welkom om vrijblijvend bij de club langs te komen om een balletje mee te gooien.

Meer informatie over L'Ammerzo is te vinden op de website van de vereniging: www.l-ammerzo.nl.

Tags

L'Ammerzo,Promotie Zomer Toernooi

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie