bird
donderdag 25 april | 16.39 uur

Pascal Rijkers start na ontslag Van Geffen eerder als GVV'63-hoofdtrainer

01-06-2022 10:04
uur
Door: Martin van Hemert
310522_PascalRijkersLR-1
Pascal Rijkers maakte al deel uit van de staf van GVV'63. Foto: Gijs van Tuijl

GAMEREN - De opvolger bij GVV'63 van de begin deze week ontslagen hoofdtrainer Denny van Geffen is bekend; Pascal Rijkers neemt het stokje voor de rest van dit seizoen over.

Dat meldt de derdeklasser op de eigen website. De aanstelling van Rijkers is geen verrassing, aangezien hij als assistent-trainer al deel uitmaakte van de staf van Van Geffen en volgend seizoen sowieso de nieuwe hoofdtrainer zou worden.

Door het gedwongen vertrek van Van Geffen begint Rijkers nu dus al enkele maanden eerder aan die functie. Hem wacht nu nog één competitiewedstrijd en de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse.

Verrassing
Het ontslag van Van Geffen maakte in een eerder verhaal van de Bommelerwaardgids de tongen flink los. Zo zag hij het zelf als 'één grote verrassing' en ook vanuit de spelersgroep - die zegt niet gekend te zijn in dit bestuurlijke besluit - was de reactie fel: "Ik vind dat je in zo'n geval altijd spelers moet polsen, niet dat het een eenzijdige mededeling is."

De club zelf wenste niet inhoudelijk te reageren en verwees steevast naar het persbericht op de website, waarin wordt gerept over een 'nieuwe impuls'.

Tags

GVV'63,Pascal Rijkers,Denny van Geffen