02-05-2022 09:47
uur
Door: Martin van Hemert
020522_Walking Football Nivo SpartaLR-1

ZALTBOMMEL - De 'interland' tussen de walking football-teams van Nivo Sparta en Mechelen is zaterdag met 1-4 gewonnen door het team uit België.

Aanvankelijk zou de interland op 11 december hebben plaatsgevonden, maar door coronaperikelen werd het internationale duel destijds uitgesteld.

Zaterdag kon de wedstrijd in Zaltbommel dus wel doorgaan en daarvoor werd flink uitgepakt. De spelers werden rond het middaguur in de kantine ontvangen door burgemeester Pieter van Maaren en Nivo Sparta-voorzitter Hans van den Bighelaar.

Tijdens de wedstrijd keek Nivo Sparta binnen tien minuten tegen een 0-2 achterstand aan, maar in de loop van de wedstrijd herpakten de Zaltbommelaren zich en kwam er de eindstand van 1-4 op het bord. "Verloren, maar het mocht de derde, vierde en vijfde helft niet deren want het is een fantastisch weekend geworden", zo laat Nivo Sparta weten.