bird
maandag 04 december | 01.28 uur

Mooie opbrengst benefietdag Team Gameren Move4Life (met video)

17-05-2023 11:19
uur
Door: Martin van Hemert
150523_AlpeMove4life-HenD-LR
Foto: Hare&Dare

GAMEREN/HEDEL - Boerengolf Hedel leek op zaterdag 13 mei meer op een sportschool dan een boerderij. Op allerlei manieren waren tientallen deelnemers aan het sporten voor Team Gameren Move4Life.

Dit team beklimt op 1 juni de Alpe d’Huez in het kader van de bekende actie ‘Alpe d’HuZes’. Om in aanloop daar naartoe zoveel mogelijk geld in te zamelen, organiseerde het team zaterdag bij Boerengolf Hedel een benefietdag.

De dag bestond uit twee delen. 's Middags was er een sportief programma samengesteld. Van 15:00 tot 18:00 uur waren er verschillende sportactiviteiten zoals een spinningmarathon, een outdoor bootcamp-circuit en een triatlon. BWG TV was in de middag op de benefietdag aanwezig en maakte er onderstaande sfeerreportage.

(Tekst loopt door onder de video)

 
In de avond werd er een benefietconcert gegeven met medewerking van Brassband Harp en Luit, Fanfare Pr. Juliana Concordia, het Andels Fanfare Corps en ’t Hèmerts Visserskoor. De benefietdag leverde ruim 6400 euro op. Dit geld is bestemd voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Tags

Alpe d'HuZes,Boerengolf,BWG TV