bird
vrijdag 19 april | 00.58 uur

Kerkdriel wil ‘scoren tegen kanker’

13-01-2022 14:22
uur
Door: Iris van Wijk
130122_flyer challenge 4 life 3mm final JPG-1
• Foto: aangeleverd

KERKDRIEL - Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni vind in Kerkdriel de DSCchallenge4life plaats, met als motto: ‘scoren tegen kanker’.

De stichting DSCchallenge4life heeft een weekend met diverse activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Goede doelen
Het geld dat met de DSCchallenge4life ingezameld wordt, zal naar drie zorgvuldig uitgekozen goede doelen gaan, namelijk: Support Casper, Ruby & Rose en Villa Joep. Support Casper zet zich in voor de strijd tegen alvleesklierkanker, Ruby en Rose zet zich in voor de strijd tegen vrouwenkanker en Villa Joep wijdt zich geheel aan onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker.

Tijdens dit weekend zullen alle teams van DSC voetballen om zo een steentje bij te dragen. Maar daarnaast wil de stichting heel Kerkdriel op de been krijgen om ook te scoren tegen kanker.

Er zal een gevarieerd programma zijn, waar jong en oud aan kan deelnemen. Ook zullen de gedachten uitgaan naar iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft. 

Graag wil de stichting iedereen uit Kerkdriel en omgeving betrekken bij dit evenement. Mensen die meer informatie willen, of een steentje willen bijdragen kunnen mailen naar:  info@dscchallenge4life.nl

Tags

DSCChallenge4Life,DSC