bird
zaterdag 20 april | 07.57 uur

Inwoners Bommelerwaard zien Max Verstappen zegevieren in Zandvoort

07-09-2021 11:09
uur
Door: Martin van Hemert
IMG-20210903-WA0002-2
• Ingrid ten Hagen uit Brakel genoot van de vrije trainingen op vrijdag.

BOMMELERWAARD - Een aantal inwoners van de Bommelerwaard was afgelopen weekend getuige van de terugkeer van de Formule 1 op het circuit van Zandvoort. Zij stuurden hun foto's in van het evenement.

Brakel

Zo was Ingrid ten Hagen uit Brakel vrijdag van de partij. "Ingrid is al een paar jaar fan van Max Verstappen en volgt alles op de voet van wat er gebeurt binnen de Formule 1. Ze heeft ook een Instagram-account voor Max en de F1 waar ze nieuws en foto's op post."  

• Foto: aangeleverd

Ammerzoden

De familie Van Zanten en vriend Max uit Ammerzoden waren zondag aanwezig tijdens de race. Ze zagen Verstappen als eerste Nederlander ooit de Grand Prix van Nederland winnen en genoten daar zichtbaar van.

• Foto: aangeleverd

Bruchem

Foto: aangeleverd


Foto: aangeleverd

Zaltbommel

Behalve de Bommelerwaarders op het circuit, waren er natuurlijk ook veel inwoners van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel die de verrichtingen van Verstappen en zijn concurrenten thuis voor de buis volgden. Één van hen is Wilco den Hartog uit Zaltbommel. Hij was een week eerder wel op het circuit Spa-Francorchamps aanwezig tijdens de verregende race, maar blijft naar eigen zeggen 'een enorme fan van de tactische spelletjes, technische uitdagingen en de snelheid'. 

• Foto: aangeleverd

 

Tags

Formule 1,Max Verstappen,Zandvoort,Grand Prix