bird
woensdag 07 juni | 21.34 uur

Familiewandeltocht slot van Drielse Vierdaagse

24-06-2022 11:40
uur
Door: Martin van Hemert
080422_wandelen-STOCK-1
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD - De derde editie van de Drielse Vierdaagse wordt dit jaar afgesloten met een familiewandeltocht.

Deze tocht vindt plaats op zondag 26 juni en het is de wens van de organisatie dat er op die laatste dag zo veel mogelijk mensen aan de wandel zijn. " Tijdens deze familiewandeltocht loop je de laatste kilometers samen met de helden van de Vierdaagse. Daarom is er die dag een Familiewandeling waar je met je hele gezin/familie aan mee kunt doen", aldus het Oranjecomité Kerkdriel.

Het is mogelijk om aan te melden voor de tocht met een afstand van vijf of tien kilometer, maar verder kan ook. Omdat er gebruik wordt gemaakt van openbare paden, is inschrijven alleen mogelijk onder begeleiding van minimaal één volwassene, inschrijven is gratis via: www.oranjecomitekerkdriel.nl

De vierdaagse eindigt tegelijkertijd met 'Gezellig naar het plein'. Tijdens dit eendaagse evenement zijn diverse winkels tussen 12:00 en 17:00 uur geopend, is er kindervermaak in de vorm van een springkussen en een trampoline en verzorgt KHSC tussen 12:00 en 15:00 uur een live-optreden. Ook is er live-muziek op de terrassen.

Tags

Drielse Vierdaagse,familiewandeltocht