Eerste wedstrijd voor mannen bij Handbalvereniging Bommelerwaard

31-05-2023 15:15
uur
Door: Martin van Hemert
handbal

ZALTBOMMEL - Voor het eerst heeft Handbalvereniging Bommelerwaard (HVB) een handbalwedstrijd voor mannen gespeeld. Tegenstander was Aristos uit Best.

Voor een volle tribune begon HVB wat onwennig aan de wedstrijd en was het nog zoekend naar de juiste posities, maar na een kwartier spelen viel de eerste goal van HVB. Gaandeweg de eerste helft werd de positionering op het veld, zowel aanvallend als verdedigend, sterker en kwam HVB ook beter in de wedstrijd.

De tweede helft begon gelijkopgaand, maar al snel bleek Aristos toch een maatje te groot. Uiteindelijk werd er afgefloten bij een 32-9 eindstand. Voor komend seizoen is HVB nog op zoek naar enkele heren die het team willen versterken. Meer info: info@handbalbommelerwaard.nl.