bird
donderdag 11 augustus | 01.36 uur

BZC’14 ziet door snelle herindeling wens in vervulling gaan

13-07-2022 12:23
uur
Door: Martin van Hemert
voetbal-7
Foto: Adobe Stock

BRAKEL/ZUILICHEM – Het naar de vierde klasse gedegradeerde BZC’14 treft komend seizoen onder meer tóch Well en Kerkwijk als tegenstanders, waar dat eerder niet het geval leek te zijn.

BZC’14 maakte begin deze week kenbaar ongelukkig te zijn met de competitie-indeling voor het volgende seizoen. De fusieclub zat namelijk in een competitie met clubs van over de Waal.

Derby's
Daardoor ontbraken de derby’s met Kerkwijk en Well op de kalender. Eerder liet BZC’14-trainer Lenard Weber al weten dat er pogingen werden ondernomen om opnieuw te worden ingedeeld. “De spelers willen dit ook graag”, meldde Weber.

De pogingen om opnieuw te worden ingedeeld hebben kennelijk hun vruchten afgeworpen, want sinds dinsdag is BZC’14 niet ingedeeld in 4E, maar in 4F; de competitie waar onder andere Well en Kerkwijk in uitkomen.

Verder treft de fusieclub komend seizoen Willem II, TSVV Merlijn, SV TOP, FC Tilburg, Rood Wit Veldhoven, OVC’26, O.S.S. ’20, NOAD’32, Margriet, FC Drunen en DBN’22, de nieuwe fusieclub van OSC’45 en TGG.

Tags

BZC'14,Lenard Weber