?> Sport en Cultuur Check voor jeugd Maasdriel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Sport en Cultuur Check voor jeugd Maasdriel


Deel deze pagina

De gemeente organiseert samen met de basisscholen en sportverenigingen een ‘Sport en Cultuur Check’. Kinderen uit de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 kunnen via proeflessen kennismaken met verschillende sporten en cultuuractiviteiten, zoals freerunnen, rugby en streetdance.

In Maasdriel is er op gebied van sport en cultuur van alles voor de jeugd te beleven. De gemeente stimuleert een gezonde ontwikkeling van kinderen. Bewegen en cultuur hoort daarbij. Om te ontdekken welke activiteit of club bij een kind past, biedt de gemeente in samenwerking met de verenigingen en basisscholen de proeflessen aan. Per vereniging/activiteit krijgt een kind drie à vier lessen voor slechts €2,50. De gemeente legt hetzelfde bedrag bij. Elk kind kan aan zoveel activiteiten meedoen als het zelf wil.

Meedoen is simpel
Via dit inschrijfformulier kun u zich aanmelden. Een overzicht van alle activiteiten en verenigingen is opgenomen in het Sport en Cultuur Check boekje dat is uitgereikt op alle scholen en ook op de website is het vinden. De lesperiode verschilt per activiteit. Zo starten de judo lessen in oktober en het fietscrossen in april. Inschrijven is mogelijk tot 26 september 2015.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden