over ons | adverteren | sitemap | contact

Sleutel voor eerste bewoners Weteringshoek Rossum


Deel deze pagina

ROSSUM – Wethouder Peter de Vries heeft afgelopen week, op gepaste afstand, de sleutel overhandigd aan één van de eerste bewoners van de nieuwe wijk Weteringshoek.

De Zonnebaars is de eerste nieuwe straat in het plan. De sleuteloverdracht vond plaats op de plek waar de wethouder een jaar geleden de eerste paal de grond in boorde.

Huurwoningen
Afgelopen week zijn de eerste woningen opgeleverd, waaronder twaalf huurwoningen aan de Graskarper.

67 woningen
De nieuwe wijk bevindt zich aan de westkant van het dorp, tussen de Hogeweg, Weteringshoek en de Rietvoorn. Het project bestaat uit 67 woningen, waarvan twaalf huurhuizen en vijf vrije kavels. Negen huurwoningen zijn voor sociale huur. Er zijn nog drie kavels en één vrijstaande woning beschikbaar.

De projectontwikkelaar verwacht de alle overige huizen voor de bouwvak in juli opgeleverd zijn.

Speeltuin
In het najaar worden het groen en een nieuwe speeltuin aangelegd.

Bij de foto: Wethouder Peter de Vries overhandigde de sleutel aan één van de eerste bewoners. (foto: gemeente Maasdriel)
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden