over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief van start in Zaltbommel


Kennismaken met sportieve en culturele activiteiten


Deel deze pagina

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn het gezicht van hét nieuwe sport- en cultuur stimuleringsproject dat eind september start in de gemeente Zaltbommel. Via Sjors leren basisschoolkinderen sportieve en culturele activiteiten kennen, zonder lid te hoeven worden van een vereniging. Dat is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Het Sjorsboekje

Het team Spel& heeft hiervoor samen met de verenigingen/activiteitenaanbieders haar krachten gebundeld en dit resultaat zal te zien zijn in een overvol Sjors boekje. Vanaf 28 september krijgt ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Zaltbommel een prachtig kleurrijk exemplaar mee naar huis.

Tekenwedstrijd
Wethouder Ton van Balken zal op 28 september het eerste exemplaar uitreiken aan een winnaar van de mooiste tekening van Sjors. Deze tekening komt op de kaft van het Sjorsboekje. De klas van de winnende tekening krijgt een leuk uitje aangeboden: Glow Bowlen in het American Roadhouse in Zaltbommel. U kunt kijken en stemmen op www.bommelactief.nl van 10 tot 17 september.

Sjors Sportief & Sjors Creatief
De kinderen uit het basisonderwijs mogen het gehele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uit het boekje kiezen, waar zij enkele introductielessen kunnen volgen bij verenigingen/aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de sport- of culturele activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.
Uitgelicht
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden