over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief van start in Zaltbommel


Kennismaken met sportieve en culturele activiteiten


Deel deze pagina

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn het gezicht van hét nieuwe sport- en cultuur stimuleringsproject dat eind september start in de gemeente Zaltbommel. Via Sjors leren basisschoolkinderen sportieve en culturele activiteiten kennen, zonder lid te hoeven worden van een vereniging. Dat is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.

Het Sjorsboekje

Het team Spel& heeft hiervoor samen met de verenigingen/activiteitenaanbieders haar krachten gebundeld en dit resultaat zal te zien zijn in een overvol Sjors boekje. Vanaf 28 september krijgt ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Zaltbommel een prachtig kleurrijk exemplaar mee naar huis.

Tekenwedstrijd
Wethouder Ton van Balken zal op 28 september het eerste exemplaar uitreiken aan een winnaar van de mooiste tekening van Sjors. Deze tekening komt op de kaft van het Sjorsboekje. De klas van de winnende tekening krijgt een leuk uitje aangeboden: Glow Bowlen in het American Roadhouse in Zaltbommel. U kunt kijken en stemmen op www.bommelactief.nl van 10 tot 17 september.

Sjors Sportief & Sjors Creatief
De kinderen uit het basisonderwijs mogen het gehele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uit het boekje kiezen, waar zij enkele introductielessen kunnen volgen bij verenigingen/aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de sport- of culturele activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.
 
Uitgelicht
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden