over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief van start in Zaltbommel


Kennismaken met sportieve en culturele activiteiten


Deel deze pagina

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn het gezicht van het nieuwe sport- en cultuurstimuleringsproject dat vanaf 16 april de aftrap kent in de gemeente Zaltbommel. De activiteit bekendmaken aan basisschoolleerlingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier, dat is het motto van Sjors Sportief & Sjors Creatief.

Gemeente Zaltbommel bundelt hiervoor samen met de verenigingen/activiteitenaanbieders haar krachten en dit resultaat zal te zien zijn in een overvolle Sjors boekje. Op 28 september krijgt ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Zaltbommel een prachtig kleurrijk exemplaar mee naar huis. Kinderen kunnen kiezen uit veel kennismakingsactiviteiten!

Sjors Sportief & Sjors Creatief
De kinderen uit het basisonderwijs mogen het gehele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uit het boekje kiezen, waar zij enkele introductielessen kunnen volgen bij verenigingen/aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de sportactiviteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meer informatie voor aanbieders
Bent u een aanbieder uit de gemeente Zaltbommel en wilt u meer informatie over het project waar u gratis aan deel mag nemen? Kom dan op 16 april naar onze informatieavond! Deze begint om 20 uur in Gambora, Middelkampseweg 2 te Gameren. Laat via spelen@welzijnbommelerwaard.nl weten of u komt! Vermeld dan uw naam en vereniging/instelling, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.
 
Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden