over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief van start in Zaltbommel


Kennismaken met sportieve en culturele activiteiten


Deel deze pagina

Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn het gezicht van het nieuwe sport- en cultuurstimuleringsproject dat vanaf 16 april de aftrap kent in de gemeente Zaltbommel. De activiteit bekendmaken aan basisschoolleerlingen op een laagdrempelige en toegankelijke manier, dat is het motto van Sjors Sportief & Sjors Creatief.

Gemeente Zaltbommel bundelt hiervoor samen met de verenigingen/activiteitenaanbieders haar krachten en dit resultaat zal te zien zijn in een overvolle Sjors boekje. Op 28 september krijgt ieder kind uit groep 1 t/m 8 van alle basisscholen uit de gemeente Zaltbommel een prachtig kleurrijk exemplaar mee naar huis. Kinderen kunnen kiezen uit veel kennismakingsactiviteiten!

Sjors Sportief & Sjors Creatief
De kinderen uit het basisonderwijs mogen het gehele schooljaar één (of meerdere) favoriete activiteiten uit het boekje kiezen, waar zij enkele introductielessen kunnen volgen bij verenigingen/aanbieders. Vaak gratis krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de sportactiviteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Meer informatie voor aanbieders
Bent u een aanbieder uit de gemeente Zaltbommel en wilt u meer informatie over het project waar u gratis aan deel mag nemen? Kom dan op 16 april naar onze informatieavond! Deze begint om 20 uur in Gambora, Middelkampseweg 2 te Gameren. Laat via spelen@welzijnbommelerwaard.nl weten of u komt! Vermeld dan uw naam en vereniging/instelling, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.
Datum
7 april 2015

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden