over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records!


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief had weer een vliegende start. Voor het 4e jaar op rij werd het inschrijfrecord verbroken. Vanaf de kick-off op 24 augustus stond de teller in Zaltbommel al op ruim 500 inschrijvingen na één dag. Binnen twee weken waren dat er al ruim meer dan 1000! Inschrijven kan het hele schooljaar.

Wethouders Sport Erik van Hoften (Maasdriel) en Adrie Bragt (Zaltbommel): “Wij zijn trots op de organisatoren van Spel& en de verenigingen. Geweldig dat zij samen zo’n aanbod voor elkaar hebben gekregen én dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt!”

​Populaire cursussen
De Colorrun, Struinen, Veldrijden, Karate, Lasergamen, Turnen en Boksen hadden binnen enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek maken, Mozaïeken, Tekenen & Schilderen populair.

Nieuwe cursussen
Houd de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met het succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren de verenigingen voor kinderen die op de wachtlijst staan een extra activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals Techniek, Tennis, Zingen en Freerunnen.

Kinderen verbinden
We vinden het belangrijk om kinderen te verbinden aan sport en cultuur. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn een goed voorbeeld om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: spelen@welzijnbommelerwaard.nl
Datum
13 september 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
goed doel
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden