over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records!


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief had weer een vliegende start. Voor het 4e jaar op rij werd het inschrijfrecord verbroken. Vanaf de kick-off op 24 augustus stond de teller in Zaltbommel al op ruim 500 inschrijvingen na één dag. Binnen twee weken waren dat er al ruim meer dan 1000! Inschrijven kan het hele schooljaar.

Wethouders Sport Erik van Hoften (Maasdriel) en Adrie Bragt (Zaltbommel): “Wij zijn trots op de organisatoren van Spel& en de verenigingen. Geweldig dat zij samen zo’n aanbod voor elkaar hebben gekregen én dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt!”

​Populaire cursussen
De Colorrun, Struinen, Veldrijden, Karate, Lasergamen, Turnen en Boksen hadden binnen enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek maken, Mozaïeken, Tekenen & Schilderen populair.

Nieuwe cursussen
Houd de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met het succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren de verenigingen voor kinderen die op de wachtlijst staan een extra activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals Techniek, Tennis, Zingen en Freerunnen.

Kinderen verbinden
We vinden het belangrijk om kinderen te verbinden aan sport en cultuur. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn een goed voorbeeld om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: spelen@welzijnbommelerwaard.nl
Datum
13 september 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Waterfeesten Kerkdriel, Partyschip Domani en Columbus
Voor een leuke rondvaart, dagarrangement of excursies, op een van de twee partyboten: de Domani of de Columbus
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden