over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief & Sjors Creatief breken alle records!


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Het sport- en cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief had weer een vliegende start. Voor het 4e jaar op rij werd het inschrijfrecord verbroken. Vanaf de kick-off op 24 augustus stond de teller in Zaltbommel al op ruim 500 inschrijvingen na één dag. Binnen twee weken waren dat er al ruim meer dan 1000! Inschrijven kan het hele schooljaar.

Wethouders Sport Erik van Hoften (Maasdriel) en Adrie Bragt (Zaltbommel): “Wij zijn trots op de organisatoren van Spel& en de verenigingen. Geweldig dat zij samen zo’n aanbod voor elkaar hebben gekregen én dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt!”

​Populaire cursussen
De Colorrun, Struinen, Veldrijden, Karate, Lasergamen, Turnen en Boksen hadden binnen enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren Boltaartjes versieren, Muziek maken, Mozaïeken, Tekenen & Schilderen populair.

Nieuwe cursussen
Houd de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met het succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren de verenigingen voor kinderen die op de wachtlijst staan een extra activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals Techniek, Tennis, Zingen en Freerunnen.

Kinderen verbinden
We vinden het belangrijk om kinderen te verbinden aan sport en cultuur. Sjors Sportief & Sjors Creatief zijn een goed voorbeeld om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: spelen@welzijnbommelerwaard.nl
Datum
13 september 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Autoservice Valentijn
Autoservice Valentijn
Een universeel autobedrijf, waar u terecht kun voor reparatie van alle merken auto's, lichte bedrijfsauto's en campers.
Lees verder ›
De BourgondiŽr Zuivel
De BourgondiŽr Zuivel
Sfeervolle kaas- en delicatessenwinkel in het centrum van het vestingstadje Zaltbommel.Hier vind je de heerlijkste kazen en een uitgebreid assortiment aan chocola, noten, jams, sappen, wijnen, gedroogde worsten en nog veel meer.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden