over ons | adverteren | sitemap | contact

Sjors Sportief en Sjors Creatief breken alle records!


1000 inschrijvingen binnen een maand


Deel deze pagina

Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Zaltbommel kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 28 augustus was het een drukte van jewelste op de website met de groene mascottes. Na één dag stond de teller al op ruim 500 inschrijvingen voor de kennismakingsactiviteiten. Binnen een maand waren dat er al 1000. Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

Wethouder Buwalda:
“Ik ben trots op de organisatoren van Spel& en de verenigingen. Geweldig dat zij samen zo’n aanbod voor elkaar hebben gekregen én dat er zoveel gebruik van wordt gemaakt!”

Populaire sporten en activiteiten
Colorrun, modelvliegen, luchtkussenfestijn, turnen, dwalen in de uiterwaarden en tennis hadden binnen enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren techniek, drummen, gitaar spelen, hout bewerken en tekenen & schilderen populair.

Nieuwe cursussen
Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden steeds nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak een wachtlijst. Bij voldoende animo organiseren de verenigingen voor kinderen die op de wachtlijst een extra activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals uiterwaardencross, zwemmen, zingen, foto’s bewerken of hockey.

Wat is Sjors Sportief & Sjors Creatief?
Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden.

Sjorsboekje
In het Sjorsboekje worden meer dan 70 activiteiten door zo’n 40 verenigingen aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Zaltbommel hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.

Sjors verbindt kinderen aan sport en cultuur
Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ zijn één van de instrumenten die de gemeente Zaltbommel inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur.

Meer informatie
www.sjorssportief.nl of info@sjorssportief.nl.
Datum
6 oktober 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 18 augustus 2017: Sjors Sportief en Sjors Creatief weer van start in Zaltbommel
Nieuws, 15 oktober 2016: Sjors Sportief en Sjors Creatief van start
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden