over ons | adverteren | sitemap | contact

Scholieren op pad voor Roparun


De Promenadeloop komt er weer aan!


Deel deze pagina

Op zaterdag 14 april a.s. wordt door de Brandwijk Bommelerwaard Runners voor de negentiende maal de Bommelse Promenadeloop georganiseerd. Zoals gebruikelijk staat dit inmiddels traditionele sportevenement in het teken van het goede doel: Stichting Roparun, hulp aan mensen met kanker.

Scholieren zamelen sponsorgeld in

Het meest populaire onderdeel van de Promenadeloop wordt altijd gevormd door de Scholierenlopen. Komende week gaan honderden schoolkinderen in de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel op pad om geld in te zamelen voor het goede doel. Steeds meer basisscholen doen mee. De kinderen kunnen hun ingezamelde sponsorgeld “verzilveren” door mee te doen op zaterdagmiddag 14 april. Voor alle kinderen is er een mooie medaille. Verder zijn er mooie bekers te winnen en is er een verloting op startnummers.

Overige lopen
Voorafgaand aan de scholierenlopen starten om 14.30 de Prestatieloop en de Printbest Bedrijvenloop.

Prestatieloop
Bij de Prestatieloop kan worden gekozen voor de volgende afstanden: 2,5 – 5,0 – 7,5 en 10 km. De Printbest Bedrijvenloop is een estafetteloop door 4 personen die ieder 2,5 km. afleggen. Hiervoor geldt een voorinschrijving.

Voor elke trimmer
Er is dus voor elk wat wils, waarbij de drempel om deel te nemen bewust erg laag is gehouden. De Promenadeloop is uiteindelijk voor elke trimmer, van laag tot een wat hoger niveau, een gezellige sportieve uitdaging.

Entertainment
Ook aan de sfeer op en om het parcours wordt gedacht. Zo is huisorkest Zwajé de la Mimol weer van de partij, evenals de Roparunvogel en clowns Bop en Herrie.

Kijk voor meer informatie en inschrijfformulieren voor de Promenadeloop op:
www.bommelerwaard-runners.nl
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden