over ons | adverteren | sitemap | contact

Sabine Venner Aardbeienkoningin 2019


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Sabine Venner is zaterdag 6 april onder grote belangstelling gepresenteerd als de Aardbeienkoningin van de Bommelerwaard 2019. De presentatie vond plaats bij Dutch Berries tijdens het “Kom in de Kas” evenement.

Dutch Berries, de vorig jaar geopende aardbeienkas in Zuilichem, werd vereerd met een bezoek door de kersverse Aarbeienkoningin. Tijdens Kom in de Kas was de koningin een bezienswaardigheid en velen, jong en oud, grepen hun kans om met de koningin op de foto te gaan.

Koningin Sabine is 23 jaar en is geboren en getogen in Zaltbommel. Ze is net afgestudeerd als “Facilitair Leidinggevende”. Ze vindt het een grote eer om Aardbeienkoningin van de Bommelerwaard te zijn en deze prachtige streek te promoten.

Aardbeiendag 1 juni 2019
Tijdens de Aardbeiendag 2019 is de Sabine opnieuw te bewonderen. Ze opent de dag en deelt ook aardbeien uit aan bezoekers. Dit jaar wordt de Aardbeiendag gehouden op 1 juni , samen met de opening van het Cultuurfestival Bommelerwaard. Het Cultuurfestival Bommelerwaard duurt van 1 juni 2019 tot en met 14 september.

De Aardbeiendag 2019 wordt ieder jaar georganiseerd door het TRIP (Toeristisch Recreatief Informatie Punt) in samenwerking met de Stichting Kunstmin, de organisator van het Cultuurfestival Bommelerwaard 2019..
Datum
10 april 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Aardbeiendag 2018
Aardbeiendag 2018
Uitgelicht
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden