over ons | adverteren | sitemap | contact

RUR gaat op herhaling


26 september, Dorpshuis De Drie Linden Alem


Deel deze pagina

Cor de Kock
Monica Sips
Wiel Maessen
Theo Leerintveld
Vrijdag 26 september vindt de tweede editie plaats van het legendarische praatprogramma RUR. In dorpshuis De Drie Linden te Alem kruipt die avond journalist Theo Leerintveld wederom in de huid van Tv-presentator Jan Lenferink. Drie regionale gasten, te weten fotograaf Cor de Kock, voormalig politicus/wethouder Monica Sips en internetondernemer Wiel Maessen worden ondervraagd over een keur aan onderwerpen.

Cor de Kock
Fotograaf Cor de Kock uit Haaften is zonder twijfel de meest bekende gast van het drietal dat plaats neemt aan de gesprekstafel. Maar wie kent deze immer goed gehumeurde plaatjesschieter van het Brabants Dagblad nou werkelijk?

Monica Sips
Monica Sips, in een vorig leven beter bekend als de Maasdrielse wethouder Cees Sips, is de tweede opmerkelijke gast van deze avond. In de regionale media deed ze onlangs al een boekje open over haar besluit om voortaan als vrouw verder te gaan in het leven, maar nog nimmer trad ze zelf publiekelijk in de schijnwerpers.

Wiel Maessen
Wiel Maessen mag dan voor het grote publiek minder bekend zijn, deze Alemse internetondernemer verscheen de laatste jaren regelmatig in de landelijke media wegens zijn inzet voor de antirooklobby. Ook zal interviewer Leerintveld hem ongetwijfeld ondervragen over zijn rol in de Piratenpartij en zijn ambitie over het oprichten van een Maasdrielse variant van deze Europese politieke partij.

Meer Alemse evenementen
De vijfkoppige organisatie van stichting Soepenfestival Alem is verantwoordelijk voor dit jaarlijkse evenement. Drie keer per jaar organiseert deze stichting haar evenementen in Alem. Behalve RUR, zijn dat het Soepenfestival Alem (vierde zaterdag van juni) en het disco-event Soep & Sounds (vierde zaterdag van januari).

Kaarten reserveren
Kaarten voor RUR zijn te reserveren voor 4 Euro per stuk via theoleerintveld@hotmail.com, Kaarten aan de kassa kosten 5 Euro. Eventuele vragen aan een (of meerdere van de gasten) kunnen vooraf naar dit email adres gestuurd worden.

 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden