over ons | adverteren | sitemap | contact

RUR gaat op herhaling


26 september, Dorpshuis De Drie Linden Alem


Deel deze pagina

Cor de Kock
Monica Sips
Wiel Maessen
Theo Leerintveld
Vrijdag 26 september vindt de tweede editie plaats van het legendarische praatprogramma RUR. In dorpshuis De Drie Linden te Alem kruipt die avond journalist Theo Leerintveld wederom in de huid van Tv-presentator Jan Lenferink. Drie regionale gasten, te weten fotograaf Cor de Kock, voormalig politicus/wethouder Monica Sips en internetondernemer Wiel Maessen worden ondervraagd over een keur aan onderwerpen.

Cor de Kock
Fotograaf Cor de Kock uit Haaften is zonder twijfel de meest bekende gast van het drietal dat plaats neemt aan de gesprekstafel. Maar wie kent deze immer goed gehumeurde plaatjesschieter van het Brabants Dagblad nou werkelijk?

Monica Sips
Monica Sips, in een vorig leven beter bekend als de Maasdrielse wethouder Cees Sips, is de tweede opmerkelijke gast van deze avond. In de regionale media deed ze onlangs al een boekje open over haar besluit om voortaan als vrouw verder te gaan in het leven, maar nog nimmer trad ze zelf publiekelijk in de schijnwerpers.

Wiel Maessen
Wiel Maessen mag dan voor het grote publiek minder bekend zijn, deze Alemse internetondernemer verscheen de laatste jaren regelmatig in de landelijke media wegens zijn inzet voor de antirooklobby. Ook zal interviewer Leerintveld hem ongetwijfeld ondervragen over zijn rol in de Piratenpartij en zijn ambitie over het oprichten van een Maasdrielse variant van deze Europese politieke partij.

Meer Alemse evenementen
De vijfkoppige organisatie van stichting Soepenfestival Alem is verantwoordelijk voor dit jaarlijkse evenement. Drie keer per jaar organiseert deze stichting haar evenementen in Alem. Behalve RUR, zijn dat het Soepenfestival Alem (vierde zaterdag van juni) en het disco-event Soep & Sounds (vierde zaterdag van januari).

Kaarten reserveren
Kaarten voor RUR zijn te reserveren voor 4 Euro per stuk via theoleerintveld@hotmail.com, Kaarten aan de kassa kosten 5 Euro. Eventuele vragen aan een (of meerdere van de gasten) kunnen vooraf naar dit email adres gestuurd worden.

Datum
8 september 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden