over ons | adverteren | sitemap | contact

Rossum roept inwoners op!


5 augustus TV opnames Zomer in Gelderland


Deel deze pagina

Slotpark Rossum
Vrijdag 5 augustus doet Rossum samen met 20 andere dorpen mee aan het populaire televisieprogramma Zomer in Gelderland. Rossum is genomineerd als “Mooiste dorp van Gelderland 2016” en roept haar inwoners op om 5 augustus allemaal te komen naar het Slotpark.

Punten verdienen
Presentatrice Angelique Krüger stuurt een Rossums/Hurwenens team van 10 personen aan bij het uitvoeren van diverse opdrachten. Met die opdrachten kan Rossum punten verdienen die omgezet worden in euro’s. In totaal kan er € 1000.- verdiend worden voor een goed doel binnen de gemeenschap Rossum. Het gekozen doel is een keramiek bank op een unieke locatie aan de Waal.

Live opnames
De gehele dag zijn radio en TV van Omroep Gelderland aanwezig. Zij verzorgen de gehele dag updates over de stand van de opdrachten met interviews op diverse locaties in Rossum. Het hoogtepunt van het evenement vindt plaats tussen 17.00 en 19.00 uur. De live TV-uitzending begint om 18.15 uur vanuit het Slotpark. Deze uitzending zal ’s avonds elk uur worden herhaald. Tijdens de live tv-uitzending presenteren verenigingen/stichtingen uit Rossum/Hurwenen zich op een ludieke manier en zal de grote dag opdracht gepresenteerd worden.

Oproep aan alle inwoners van Rossum
Het Petit comité vraagt alle inwoners van Rossum, Hurwenen en buiten Rossum om vrijdag 5 augustus met familie of vrienden vanaf 17.00 uur naar het Slotpark te komen om deze unieke uitzending als dorp met elkaar te beleven. Voor de life TV-uitzending dient Rossum minimaal 300 toeschouwers naar het evenement te lokken die om 18 uur door TV Gelderland geteld zullen worden en waarmee € 300.- verdiend kan worden. Eind augustus zal bekend gemaakt worden of Rossum de nominatie kan omzetten in “Mooiste dorp van Gelderland 2016”.

Eindfeest
Na afloop zal er een gezellig After Party feest plaatsvinden met muziek, hapjes en drankjes en zal tevens de hoofdprijs van een verloting worden getrokken.
Ingezonden door: Huib de Vries
Datum
19 juli 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 5 juli 2016: Rossum en Zuilichem doen mee aan TV Programma Zomer in Gelderland
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden