over ons | adverteren | sitemap | contact

Rossum roept inwoners op!


5 augustus TV opnames Zomer in Gelderland


Deel deze pagina

Slotpark Rossum
Vrijdag 5 augustus doet Rossum samen met 20 andere dorpen mee aan het populaire televisieprogramma Zomer in Gelderland. Rossum is genomineerd als “Mooiste dorp van Gelderland 2016” en roept haar inwoners op om 5 augustus allemaal te komen naar het Slotpark.

Punten verdienen
Presentatrice Angelique Krüger stuurt een Rossums/Hurwenens team van 10 personen aan bij het uitvoeren van diverse opdrachten. Met die opdrachten kan Rossum punten verdienen die omgezet worden in euro’s. In totaal kan er € 1000.- verdiend worden voor een goed doel binnen de gemeenschap Rossum. Het gekozen doel is een keramiek bank op een unieke locatie aan de Waal.

Live opnames
De gehele dag zijn radio en TV van Omroep Gelderland aanwezig. Zij verzorgen de gehele dag updates over de stand van de opdrachten met interviews op diverse locaties in Rossum. Het hoogtepunt van het evenement vindt plaats tussen 17.00 en 19.00 uur. De live TV-uitzending begint om 18.15 uur vanuit het Slotpark. Deze uitzending zal ’s avonds elk uur worden herhaald. Tijdens de live tv-uitzending presenteren verenigingen/stichtingen uit Rossum/Hurwenen zich op een ludieke manier en zal de grote dag opdracht gepresenteerd worden.

Oproep aan alle inwoners van Rossum
Het Petit comité vraagt alle inwoners van Rossum, Hurwenen en buiten Rossum om vrijdag 5 augustus met familie of vrienden vanaf 17.00 uur naar het Slotpark te komen om deze unieke uitzending als dorp met elkaar te beleven. Voor de life TV-uitzending dient Rossum minimaal 300 toeschouwers naar het evenement te lokken die om 18 uur door TV Gelderland geteld zullen worden en waarmee € 300.- verdiend kan worden. Eind augustus zal bekend gemaakt worden of Rossum de nominatie kan omzetten in “Mooiste dorp van Gelderland 2016”.

Eindfeest
Na afloop zal er een gezellig After Party feest plaatsvinden met muziek, hapjes en drankjes en zal tevens de hoofdprijs van een verloting worden getrokken.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden