over ons | adverteren | sitemap | contact

Rockcoverband The Streets winnaar in Paradiso


Deel deze pagina

Kerkdriel - Wie had in 2011 gedacht dat rockcoverband The Streets uit Kerkdriel ooit zoveel teweeg zou brengen bij zoveel mensen. De vier muzikanten zelf in ieder geval niet. Het was een coverband met een goede sound, een prima repertoire en een hoge gunfactor. Maar nu mogen The Streets zich de beste coverband van de Benelux noemen. Dit alles ná de spannende finale in Paradiso Amsterdam.

Eenmaal ingeschreven voor The Clash of the Coverbands (1200 bands hebben ingeschreven) ging het hard. In februari 2016 begint de zegetocht in Arnhem om vervolgens via Groesbeek, Apeldoorn en Culemborg het ultieme einddoel Paradiso te behalen. Optreden na optreden wisten ze winst te behalen. Door een enorme trouwe schare fans die zich “The Streets Family” mag noemen.

Een spannende dag was het afgelopen zaterdag in een uitverkocht Paradiso. The Streets speelde als vierde band een strakke set met nummers van Led Zeppelin, Papa Roach, Limp Bizkit en een sterke bewerking van Pink Floyd’s – Another Brick in the wall. Hoogtepunt was de uitgebrachte single: Seven Nation Dreams. Een mash-up van Sweet dreams (Eurytmics) en Seven Nation Army (The White Stripes).

“Een fantastische finale” noemde de vakjury het. Elke finalist is boven zichzelf uitgestegen en gegroeid in hun weg naar deze finale in poptempel Paradiso. Aan het eind van de avond werden de prijzen verdeeld. De vakjuryprijs ging naar U2 coverband: “In the name of” uit Spijkenisse. Het hoogtepunt volgde kort daarna met de uitreiking van de publieksprijs. De spanning was voelbaar in de zaal en het verschil tussen de top 3 was erg klein. Uiteindelijk was het The Streets die met de begeerde prijs terug naar Kerkdriel vertrok om aldaar (op de Kermis) samen met The Streets Family de champagne te ontkurken.

The Streets wint naast een enorme beker ook een tour met 20 optredens en een intensieve begeleiding, zowel muzikaal inhoudelijk als op het gebied van marketing en PR.

The Streets reageerde enthousiast op deze prijs; "We willen heel graag The Streets Family bedanken en hebben nog een verrassing voor iedereen die ons gesteund heeft. Daarnaast heeft The Clash of The Coverbands ons heel veel nieuwe muzikale vrienden opgeleverd. Zoals bijvoorbeeld The Green Monkeys uit Emmen"
In november komen ze naar café Babbels in Kerkdriel om samen op te treden.

Meer info:
www.the-streets.nl
www.clashofthecoverbands.com
Datum
12 juli 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden