over ons | adverteren | sitemap | contact

Rockcoverband The Streets uit Kerkdriel naar halve finale


Deel deze pagina

In de strijd om de beste coverband, afgelopen zaterdag in Apeldoorn, won Rockcoverband The Streets uit Kerkdriel de publieksprijs. The Green Monkeys ontving de vakjuryprijs. Beide bands voegen zich nu bij de 18 beste coverbands in de Benelux die in maart en april 2017 samen strijden in de halve finale. De uiteindelijke droom van de Maasdrielse muzikanten is om ooit te spelen in poptempel Paradiso...

The clash of the coverbands
Zaterdag 24 september stond al heel lang in de agenda van de jongens van The Streets. Op deze dag zouden ze in Poppodium Gigant in Apeldoorn strijden tegen de beste coverbands uit de regio Oost-Nederland. Dat allemaal in de bandwedstrijd: The Clash of the coverbands.

The Streets
Stefan Chamboné (zang), Jacco Bogers (gitaar), Marcel Toonen (drums) en Thomas van Wamel (basgitaar)hebben zich wekenlang voorbereid op deze avond. Ze namen ook een enorme schare toeschouwers uit Kerkdriel en omgeving mee. Maar liefst 200 mensen volgenden de muzikanten naar Apeldoorn in hun Road to Paradiso, want dat is het uiteindelijke doel.


Hoog Niveau
In Apeldoorn stonden 7 bands op het programma. Het niveau bleek erg hoog en alle bands scoorden veel punten met hun performance. De jonge band The Green Monkeys ging geheel terecht met de vakjuryprijs aan de haal. De publieksprijs was overduidelijk voor The Streets.

Grande Finale
De twee winnaars scharen zich nu onder de beste 18 coverbands uit de Benelux. Deze 18 bands strijden in maart en april 2017 om 9 plaatsen in de grand finale. De halve finale vindt plaats in Event Centre in Culemborg. De laatste stap om de grote droom van de Maasdrielse muzikanten te bereiken: spelen in poptempel Paradiso.

Coaching
Maar dat is niet het enige. De komende maanden krijgt de band bandcoaching en individuele coaching (o.a. vocalcoaching, workshops, etc.) in Hilversum, begeleiding op gebied van marketing en promotie en brengen een eigen single uit voor de interactieve 'The Clash Hitlijst'.

The Clash Hitlijst
The Clash Hitlijst heeft een officiële GfK-status en alle downloads (via iTunes) en streams (via Spotify) tellen mee voor alle hitlijsten van Nederland en België. Van deze hitlijst wordt gedurende 10 weken de Top-5 wekelijks geplugd bij alle landelijke en regionale radio- en tv-stations in Nederland en België. De band met uiteindelijk de meest gedownloade en gestreamde single, ontvangt tijdens de BENELUX Grand Finale 'The Clash Hitlijst Award' met daarbij twee betaalde optredens in de Benelux. Ook wordt wekelijks de Top-5 van 'The Clash Hitlijst' uitgezonden op Radio Veronica.

Meer info: www.the-streets.nl of www.clashofthecoverbands.com
Datum
27 september 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Caravanservice van Lit
Caravanservice van Lit
Gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte caravans, aanhangwagens en paardentrailers. U kunt bij Gijs van Lit terecht voor de topmerken Twin, Henra, Titan, Hapert en Saris aanhangwagens.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden