over ons | adverteren | sitemap | contact

Rockcoverband The Streets naar poptempel PARADISO!


Deel deze pagina

Kerkdriel - Coverband The Streets is doorgedrongen tot de finale van 'The Clash of the Cover Bands'. Deze finale vindt zaterdag 8 juli plaats in Paradiso in Amsterdam. The Streets organiseert net als vorige keer en buscombi voor haar fans, liefkozend “The Streets Family” genaamd.

Zaterdag 1 april vond in Event Center Culemborg de 2e Halve Finale plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Negen regionale winnaars uit Nederland en België zorgden voor een spannende muzikale strijd op hoog niveau en haalden alles uit de kast om zowel de vakjury als het enthousiaste publiek te overtuigen en daarmee een plaats te veroveren in de BENELUX Grand Finale die op zaterdag 8 juli a.s. wordt gehouden in dé Poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam (main hall).

Coaching sessies
In de voorbereidingen naar deze halve finale kregen alle bands diverse ondersteunende coaching sessies, waardoor ze zich optimaal konden voorbereiden op deze ‘The Clash’. Hierdoor wisten de bands hun vorige optredens te toppen en was het niveau hoog en behoorlijk gelijkwaardig. De verschillen werden bepaald door de vorm van de dag.

Wnnaar publieksjury: The Streets uit Kerkdriel
Als publiekswinnaar Regio Oost Nederland had 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel zich geplaatst voor deze BENELUX Semi-Finals. De band weet naast een muzikaal technisch hoog niveau ook een spectaculair entertainmentgehalte neer te zetten. Met een uitgekiende dynamische setlist met nummers als o.a. Ace Of Spades van Motörhead en een sterke bewerking van Another Brick In The Wall van Pink Floyd speelde de band zich met volle overgave ook nu naar een overtuigende 1e plaats bij de publieksstemmen én een hoge score bij de vakjury.

Winnaar vakjury: Capital S uit Delft
Uiteindelijk werd 12-mans Soul coverband Capital S uit Delft tot vakjury-winnaar uitgeroepen met op de 2e plaats 5-mans Rock coverband The Pinheads uit Woerden.

Wild-Card voor The Green Monkeys uit Gramsbergen
De 8-mans Bluegrass & Country coverband The Royal Hillbilly Club uit Hilversum scoorde een prachtige 2e plaats. Met de hoogste score bij de vakjury en de publieksstemmen samen ná de winnaars ging de Wild-Card voor de Grand Finale in PARADISO naar 4-mans Rock coverband The Green Monkeys uit Gramsbergen.

Grande Finale Paradiso
Nu alle finalisten bekend zijn maken we ons op voor een sensationele Grand Finale in PARADISO waar de uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2016/2017’ zullen worden bepaald door de vakjury en het publiek. In beide categorieën ontvangen de winnaars o.a. een cd-contract en meerdere optredens in de Benelux.
Datum
4 april 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Vanaf 15 april te downloaden en streamen
Vanaf 15 april a.s. staan alle 18 halve finalisten met hun live-singles met videoclips in ‘The Clash Hitlijst’. Deze singles zijn te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en gedurende 10 weken wordt de wekelijkse Top 5 geplugd en gepromoot bij alle landelijke en regionale radio- en tv-stations in Nederland en België.

8 juli live in Paradiso!
Als publiekswinnaar van deze 2nd BENELUX Semi-Final staat The Streets bij de beste negen bands van deze The Clash-editie in de BENELUX Grand Finale die op zaterdag 8 juli a.s. wordt gehouden in dé Poptempel van Nederland: PARADISO!
Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden