over ons | adverteren | sitemap | contact

Restaurant De Fuik in Aalst sluit definitief


Deel deze pagina

AALST – Restaurant De Fuik in Aalst is zo hard geraakt door de coronacrisis, dat de eigenaren Martin en Rosita Ruisaard de deuren definitief sluiten.

“Met pijn in ons hart sturen wij dit bericht”, schrijft het echtpaar in een nieuwsbrief aan de gasten. “Vanwege bedrijfseconomische redenen is het onmogelijk geworden om ons bedrijf weer te openen voor de gasten. Wij hoeven velen van u niet te vertellen hoe wij ons daarbij voelen en wat dat met ons doet.”

Liefde en passie
Chef-kok Martin Ruisaard en zijn vrouw namen het restaurant aan de dijk in Aalst in 2013 over van Marco Poldervaart. “Jarenlang hebben we alles gegeven, met zoveel liefde en evenveel passie hebben we geprobeerd om ‘uit eten bij De Fuik’ tot een hoger niveau te tillen. We vinden het verschrikkelijk om dit nieuws met u te moeten delen.”

Positief denken
De deuren van De Fuik gaan per direct dicht, reserveren is niet meer mogelijk, gebruik maken van Take-Away ook niet. “We blijven positief denken”, besluiten Martin en Rosita. “Martin kookt nog altijd de sterren van de hemel en zodra we weten wat de toekomst ons brengt, laten we u dat weten.”
 
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden