over ons | adverteren | sitemap | contact

Regionale samenwerking buitengewoon opsporingsambtenaren


Deel deze pagina

Ondertekening BOA Convenant
Vanaf 1 juni 2016 gaan de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel samen met de gemeente ‘s-Hertogenbosch werken in een pool van buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s). De burgemeesters van de drie gemeenten ondertekenden hiervoor een samenwerkingsconvenant.

Toezicht en handhaving

Vanuit de pool van buitengewoon opsproringsambtenaren (BOA's) wordt het toezicht op de APV, de afvalstoffenverordening en de Drank- en Horecawet vorm gegeven. Het toezicht en de handhaving op die laatste wet ligt sinds 2013 bij gemeenten. De gemeente ‘s-Hertogenbosch gaat Maasdriel en Zaltbommel ondersteunen bij deze toezichtstaken.

Efficiente werkwijze
Burgemeester Rombouts van de gemeente ‘s-Hertogenbosch:
“Gemeenten krijgen er steeds meer taken bij, ook op het gebied van handhaving en toezicht. Wij geven uitvoering aan onze wettelijke taken maar moeten wel zo efficiënt mogelijk omgaan met de mensen en de middelen. Met deze samenwerking kunnen we onze buurgemeenten helpen die taken uit te voeren.”

Orientatie op 's Hertogenbosch
Burgemeester van Kooten van de gemeente Maasdriel:
“Omdat de oriëntatie van de inwoners van Maasdriel voor veel activiteiten op 's-Hertogenbosch gericht is, heeft de Bommelerwaard het voornemen de samenwerking met deze gemeente te intensiveren.”

Professionele en deskundige partner
Burgemeester Van den Bosch van de gemeente Zaltbommel:
“Het is mooi dat we als Bommelerwaard samen optrekken en deze taken bij onze buren kunnen afnemen. ‘s- Hertogenbosch biedt de ervaring en deskundigheid die wij zoeken. Met ’s-Hertogenbosch hebben wij een professionele en deskundige partner gevonden.”

Ondertekening BOA Convenant
Ondertekening van het convenant maakt samenwerking in toezicht en handhaving, op de verschillende leefbaarheidsaspecten die in deze gemeenten spelen, juridisch mogelijk. Het convenant en de dienstverleningsovereenkomst zijn op 18 mei in het stadhuis te ’s-Hertogenbosch ondertekend.
 
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media
Digitaalburg Media richt zich sinds 2005 met een drietal websites op het regionaal nieuws uit het Land van Heusden en Altena, De Bommelerwaard en De Langstraat.
Lees verder ›
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden