over ons | adverteren | sitemap | contact

'Regionaal woningbehoeftenonderzoek' gaat woonagenda bepalen


Online enquête via www.woontestrivierenland.nl


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel en Maasdriel gaan een onderzoek doen naar de woonwensen van haar inwoners. Zij doen dit samen met de andere gemeenten in de regio en met woningcorporaties Woonlinie en De Kernen. Alle inwoners wordt om medewerking gevraagd.

Vragen die bij het onderzoek zullen worden gesteld zijn 'Hoe woont u nu? Woont u prettig of heeft u nog wensen? Wilt u verhuizen? Wat voor woning wilt u dan en waar wilt u naartoe verhuizen?'

De resultaten van dit online woonwensenonderzoek worden gebruikt voor het 'regionale woningbehoeftenonderzoek'. Gemeenten en corporaties bekijken of de plannen die er liggen ook kloppen met de wensen van de inwoners.

Ook gaan de gemeenten afspraken maken met de provincie: de 'woonagenda'. In de woonagenda worden thema's benoemd waar we als gemeenten, regio, provincie aan gaan werken. Het gaat dan niet alleen om bouwen maar ook om thema's zoals betaalbaarheid en langer thuis wonen.

Iedere inwoner vanaf 18 jaar kan meedoen en zijn of haar woonwensen kenbaar maken via het woonwensenonderzoek. In het onderzoek wordt gevraagd naar uw huidige en gewenste woning, uw mening over uw dorp of wijk en naar uw verhuisplannen (als u deze heeft). De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het invullen van het woonwensenonderzoek duurt slechts 15 minuten en kan eenvoudig online. Ga naar: www.woontestrivierenland.nl en laat uw woonwensen weten. Het onderzoek start op maandag 28 juli en loopt door tot en met 7 september.
Datum
28 juli 2014

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden