over ons | adverteren | sitemap | contact

'Regionaal woningbehoeftenonderzoek' gaat woonagenda bepalen


Online enquête via www.woontestrivierenland.nl


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel en Maasdriel gaan een onderzoek doen naar de woonwensen van haar inwoners. Zij doen dit samen met de andere gemeenten in de regio en met woningcorporaties Woonlinie en De Kernen. Alle inwoners wordt om medewerking gevraagd.

Vragen die bij het onderzoek zullen worden gesteld zijn 'Hoe woont u nu? Woont u prettig of heeft u nog wensen? Wilt u verhuizen? Wat voor woning wilt u dan en waar wilt u naartoe verhuizen?'

De resultaten van dit online woonwensenonderzoek worden gebruikt voor het 'regionale woningbehoeftenonderzoek'. Gemeenten en corporaties bekijken of de plannen die er liggen ook kloppen met de wensen van de inwoners.

Ook gaan de gemeenten afspraken maken met de provincie: de 'woonagenda'. In de woonagenda worden thema's benoemd waar we als gemeenten, regio, provincie aan gaan werken. Het gaat dan niet alleen om bouwen maar ook om thema's zoals betaalbaarheid en langer thuis wonen.

Iedere inwoner vanaf 18 jaar kan meedoen en zijn of haar woonwensen kenbaar maken via het woonwensenonderzoek. In het onderzoek wordt gevraagd naar uw huidige en gewenste woning, uw mening over uw dorp of wijk en naar uw verhuisplannen (als u deze heeft). De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het invullen van het woonwensenonderzoek duurt slechts 15 minuten en kan eenvoudig online. Ga naar: www.woontestrivierenland.nl en laat uw woonwensen weten. Het onderzoek start op maandag 28 juli en loopt door tot en met 7 september.
Uitgelicht
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden