over ons | adverteren | sitemap | contact

'Regionaal woningbehoeftenonderzoek' gaat woonagenda bepalen


Online enquête via www.woontestrivierenland.nl


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel en Maasdriel gaan een onderzoek doen naar de woonwensen van haar inwoners. Zij doen dit samen met de andere gemeenten in de regio en met woningcorporaties Woonlinie en De Kernen. Alle inwoners wordt om medewerking gevraagd.

Vragen die bij het onderzoek zullen worden gesteld zijn 'Hoe woont u nu? Woont u prettig of heeft u nog wensen? Wilt u verhuizen? Wat voor woning wilt u dan en waar wilt u naartoe verhuizen?'

De resultaten van dit online woonwensenonderzoek worden gebruikt voor het 'regionale woningbehoeftenonderzoek'. Gemeenten en corporaties bekijken of de plannen die er liggen ook kloppen met de wensen van de inwoners.

Ook gaan de gemeenten afspraken maken met de provincie: de 'woonagenda'. In de woonagenda worden thema's benoemd waar we als gemeenten, regio, provincie aan gaan werken. Het gaat dan niet alleen om bouwen maar ook om thema's zoals betaalbaarheid en langer thuis wonen.

Iedere inwoner vanaf 18 jaar kan meedoen en zijn of haar woonwensen kenbaar maken via het woonwensenonderzoek. In het onderzoek wordt gevraagd naar uw huidige en gewenste woning, uw mening over uw dorp of wijk en naar uw verhuisplannen (als u deze heeft). De antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het invullen van het woonwensenonderzoek duurt slechts 15 minuten en kan eenvoudig online. Ga naar: www.woontestrivierenland.nl en laat uw woonwensen weten. Het onderzoek start op maandag 28 juli en loopt door tot en met 7 september.
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden