over ons | adverteren | sitemap | contact

Regioatleten presteren prima in Alblasserdam


Deel deze pagina

REGIO – Bij de 3e Molenloop in Alblasserdam, een wedstrijd die meetelt voor het Grote Rivieren Circuit, wisten een aantal regioatleten onder zware omstandigheden (regen en wind) zich prima in de kijker te lopen.

Er stonden zaterdag ruim 300 atleten aan de start bij de voorlaatste loop van dit circuit. Egbert Hooijkaas uit Zuilichem wist zich heel lang aan de kop van de wedstrijd te handhaven. Op twee kilometer voor het einde van de wedstrijd die over 10 Engelse Mijlen ging moest hij wat toegeven op de latere winnaar Arjan Kaashoek van av Typhoon uit Gorinchem. Hooijkaas (57.54) eindigde uiteindelijk op de tweede plaats in het totaalklassement, maar won wel bij de masters 45+

In dezelfde leeftijdsklasse eindigde Johan Roozenmond (1.04.28) uit Genderen ook lid van Altena Road Runners op de 3e plaats. Jan van Stigt uit Giessen zat daar met 1.05.17 kort achter, hij werd 5e nij de Masters 45+. Henk van den Heuvel werd 12e in deze groep en Johan van Herpen uit Well werd 15e. Over twee weken is de laatste wedstrijd van het Grote rivierencircuit bij Typhoon in Gorinchem. Aanstaande zaterdag is de voorlaatste wedstrijd van het Altena Road Circuit in Hank.

Video 10 EMVideo Jeugd
>
 
Datum
8 oktober 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Hans Verbeek, Digitaalburg
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden