over ons | adverteren | sitemap | contact

Recreatieterrein Ketelsteeg vanaf 3 maart open


officiŽle opening op 3 maart om 10.00 uur


Deel deze pagina

foto MTB-Bommelerwaard
ZALTBOMMEL - Op 3 maart is het dan zover: recreatieterrein Ketelsteeg is vanaf 10.00 uur open voor publiek! Nadat het parcours officieel is goedgekeurd, is het terrein klaar voor gebruik. Op de voormalige stortplaats kunnen sportievelingen mountainbiken en bootcampen. Ook staat er een aantal picknicktafels. En de uitkijktoren geeft een prachtig uitzicht op de omgeving.

Wethouder Simon Buwalda:

“Wij zijn blij dat we deze voormalige stortplaats hebben heringericht naar een recreatief deel en een duurzaam deel. Wij zijn de vrijwilligers dankbaar voor hun aandeel in het project.”

Feestelijke opening
Iedereen is van harte welkom bij de officiële opening van het recreatieterrein. Die is op 3 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Wethouder Simon Buwalda opent het terrein dan officieel. Daarna kunt u het parcours verkennen, genieten van het uitzicht vanaf de uitkijktoren én meedoen met een bootcamp-clinic.

Regels
Het terrein is vanaf 3 maart dagelijks open voor bezoekers tussen zonsopgang en zonsondergang. Het park is bedoeld voor fietsers en wandelaars; gemotoriseerde voertuigen zijn niet welkom. Het mountainbikeparcours is alleen voor mountainbikes bedoeld.

Samen met vrijwilligers
De graafmachines begonnen al in 2016 met het verplaatsen van grond om er zo een uitdagend parcours van te maken. Wij verzorgden onder andere de grondwerken, legden de verharding aan en zorgden dat het bootcamp materiaal geplaatst werd. We zorgden ook voor een toegangsweg vanaf de dijk naar het terrein. Veel vrijwilligers van Stichting MTB-Bommelerwaard staken de afgelopen maanden de handen uit de mouwen. Zij zorgden onder meer voor het verfijnen van het parcours, de aanleg van de kombochten en de aanleg van een brug op het parcours.

Zonnepark op middenterrein volgt later
Op het middenterrein van de Ketelsteeg wordt vanaf 2018 een zonnepark gerealiseerd. Het solarpark draagt bij aan onze duurzaamheidsdoelstelling. Energie van Hollandsche bodem realiseert dit zonnepark voor ons. Naar verwachting start de aanleg van het park dit najaar.

 
zie ook de Facebookpagina van MTB Bommelerwaard
Datum
2 maart 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Krant lezen
Uw advertentie hier?
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafť de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafť de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden