over ons | adverteren | sitemap | contact

Rabobank start Relatiecafé Altena-Bommelerwaard


Deel deze pagina

Dinsdag 17 september van 18.00 – 21.00 uur vindt de eerste editie van het Rabo Relatiecafé plaats in het Coöperatiehuis in Zaltbommel, Hogeweg 55. Of je nu gaat trouwen, samenwonen of gaat scheiden. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er moet veel geregeld worden. Juist in stressvolle of emotionele periodes kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Wat er komt er allemaal bij kijken als je gaat samenwonen? Wat is er als starter op de woningmarkt mogelijk? Wat betekent het voor onze hypotheek als we uit elkaar gaan? En kan één van ons dan straks nog in het huis blijven wonen? Hoe zorgen we dat we fiscaal netjes uit elkaar gaan? Wat betekent dit voor ons pensioen?

Lokale deskundigen

Rabobank Altena-Bommelerwaard wil iedereen daar zo goed mogelijk bij helpen. Met een aantal lokale deskundigen op verschillende gebieden heeft de Rabobank de handen ineen geslagen om waardevolle inloopavonden te organiseren. Geïnteresseerden krijgen informatie op maat voor als je samen of samen apart verder wil gaan. Geheel kosteloos en geheel vrijblijvend.

Gratis toegang
Of je dolverliefd bent of midden in een emotioneel proces van een scheiding zit, er komen allerlei juridische, fiscale, financiële, emotionele en psychologische aspecten om de hoek kijken. In korte tijd moet je het overzicht bewaren én ook nog de juiste beslissingen voor de toekomst nemen. Juist dan is het fijn om eens met verschillende deskundigen op dit gebied te praten. Bezoekers kunnen kosteloos gebruikmaken van alle kennis.

Binnenlopen zonder afspraak
Advocate Marjo Linssen, specialiste op het gebied van personen- en familierecht en mediator Edwin Baeten zullen tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank Altena-Bommelerwaard aanwezig zijn. Het Rabo Relatiecafé wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken. Je hoeft geen afspraak te maken.

Tweede editie: 28 oktober in Almkerk
De eerste editie van het Rabo Relatiecafé is op dinsdag 17 september 2019 van 18:00 tot 21:00 uur. Locatie: Coöperatiehuis Zaltbommel, Hogeweg 55. Een tweede editie staat gepland op maandag 28 oktober op het kantoor in Almkerk, Sportlaan 170. Hierbij zal notaris en mediator Stephan de Kort aansluiten. Vragen? Bel (088) 722 66 00 of kijk op www.rabobank.nl/altena-bommelerwaard.
Datum
12 september 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden