over ons | adverteren | sitemap | contact

Rabobank Clubkas Campagne weer van start


Deel deze pagina

De top 10 verenigingen en stichtingen die in 2016 de meeste stemmen ontvingen

Ook dit jaar organiseert Rabobank Bommelerwaard weer de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en Stichtingen en maatschappelijke instanties kunnen zich aanmelden vanaf 3 februari en stemmen kan vanaf 23 maart. Niet de bank maar haar leden beslissen wie uiteindelijk een financiële bijdrage zal krijgen.

Directievoorzitter Jaap Breugem:
"Met de Rabobank Clubkas Campagne benadrukken we ons karakter als lokaal betrokken coöperatieve bank en geven wij via het stemgedrag van onze leden een deel van onze winst terug aan de lokale gemeenschap."

Leden hebben de beslissende stem
‘Niet de bank maar haar leden mogen aangeven wie zij een steuntje in de rug willen geven. Dit kan een algemene bijdrage zijn aan de organisatie of voor de realisatie van projecten. Bijvoorbeeld de opknapbeurt van een clubgebouw, aanschaf van spel- of sportmiddelen of het organiseren van een activiteit voor de jeugd."

Alleen leden mogen stemmen
"We hebben in de Bommelerwaard ruim 32.500 klanten waarvan er zo’n 12.000 lid zijn van de bank. Alleen leden van de Rabobank krijgen de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. Zij ontvangen voor de stemperiode een unieke persoonlijke code waarmee ze vijf stemmen via internet uit kunnen brengen."

Gratis lid worden
Ben je nog geen lid en wil je dat wel worden, dan kan je je gratis aanmelden via de website of telefonisch (0418) 68 80 00. Word je lid vóór 1 maart 2017 gebeurt, dan kan je nog dit jaar tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stemmen.

Stemmen vanaf 23 maart
Van 23 maart tot en met 5 april 2017 kan er worden gestemd voor de Rabobank Clubkas Campagne. Vorig jaar hebben ruim 4.000 leden in totaal 20.258 stemmen uitgebracht. Dat leverde per stem € 2,96 op.

Aanmelden vanaf 3 februari
Verenigingen en Stichtingen die bij de Rabobank bankieren kunnen zich vanaf vrijdag 3 februari t/m 13 maart aanmelden via de website van de bank. Daarna begint het belangrijkste onderdeel van de actie: stemmen verzamelen! Alle clubs proberen zoveel mogelijk hun achterban te enthousiasmeren en op die manier zoveel mogelijk stemmen te winnen.

Promotiemateriaal
De Rabobank stelt promotiematerialen ter beschikking, van flyers tot posters en van banners voor de website tot teksten en afbeeldingen voor op social media.

EXTRA: Win een vlog of € 250,-!
Wie zich namelijk vóór woensdag 15 februari aanmeldt, krijgt de mogelijkheid om samen met de Rabo vloggers Britt & Lynn een ludieke vlog te maken over de club of over het bestedingsdoel.

Creativiteitsprijs
Daarnaast is er een Creativiteitsprijs van € 250,- voor de clubkas. Wie vóór 13 maart online een filmpje, actie of beeldmateriaal deelt via Facebook en Rabobank Bommelerwaard tagt, maakt kans op deze mooie prijs. De jury beslist welke 3 filmpjes via het Facebook-kanaal van Rabobank Bommelerwaard gedeeld worden. Het filmpje met de meeste likes aan het einde van de stemperiode (5 april) wint € 250,- extra.

Ook voor kleine organisaties
‘Het eerste jaar stonden vooral kleine verenigingen nogal sceptisch tegenover deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne. Na de stemuitslag werd het voor hen echter al snel duidelijk dat het aantal uitgebrachte stemmen hen een passende en welkome bijdrage opleverde.

€60.000 te verdelen
In 2016 verdeelden 227 verenigingen en stichtingen € 60.000,- . In 2017 kan wederom € 60.000,- verdeeld worden. Om mee te kunnen doen zijn er een aantal voorwaarden. Clubs moeten een lokaal karakter hebben, gevestigd zijn in het werkgebied van de bank en bij Rabobank Bommelerwaard bankieren. Op de website staan alle criteria en voorwaarden.

Uitslag op 6 april 2017
Op 6 april maakt de Rabobank het aantal uitgebrachte stemmen bekend en krijgen de deelnemende verenigingen en stichtingen de uitslag. Op 13 april is de volledige stemuitslag te vinden op de website.
Datum
27 januari 2017

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 19 april 2016: Rabobank Bommelerwaard verdeelt 60.000,-
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden