over ons | adverteren | sitemap | contact

Rabobank Bommelerwaard verdeelt 60.000,-


Uitslag Clubkascampagne 2016


Deel deze pagina

Maandag 18 april reikte Rabobank Bommelerwaard 10 cheques uit aan de winnaars van de Rabobank Clubkas Campagne. Deze clubs hebben de meeste stemmen ontvangen van de leden van de bank. Rabobank Bommelerwaard verdeelt totaal €60.000,- onder clubs in de Bommelerwaard.

In totaal deden 227 verenigingen en stichtingen mee aan de derde editie van de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank konden van 29 maart tot en met 13 april stemmen op hun favoriete club(s). Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de bijdrage aan de club die ze kunnen gebruiken voor hun bestedingsdoel. 38% van de leden (4.143) van de bank heeft in totaal 20.258 stemmen uitgebracht. De waarde van een stem kwam hiermee uit op €2,96 en leden van de bank mochten € 14,80 verdelen over hun favoriete club(s).

De winnaars
Dit jaar was Dierenasiel Bommelerwaard met 687 stemmen de absolute winnaar. 2e plaats was voor de Voedselbank Bommelerwaard met 472 stemmen en de derde plaats werd ingenomen door het Kleindierwandelpark uit Hedel met 390 stemmen. Nieuw in de top 10 is de VPTZ. Deze vereniging eindigde op een mooie 6e plaats met 320 stemmen. Aan de eerste 10 winnaars is in totaal € 11.105,- uitgereikt.

De nummers 4 t/m 10 zijn: 4. Tafeltje Dekje (366), 5. Voetbalvereniging DSC (361),6. VPTZ (320), 7. KBO Maasdriel (312), 8. Jan van Arckel (286), 9. VV Hedel (281) en 10. De Molshoop (277).

Volgend jaar weer
Gezien het succes van de campagne gaat Rabobank Bommelerwaard door met de Clubkas Campagne. “Voor onze leden is het mooi dat ze op deze manier hun club een warm hart kunnen toedragen’, aldus Jaap Breugem, directievoorzitter van Rabobank Bommelerwaard. “Voor verenigingen en stichtingen een unieke gelegenheid om een mooie bijdrage voor de club te verdienen. Wij dragen op deze manier een steentje bij aan de vitaliteit en leefbaarheid in de Bommelerwaard. Dat doen we ook volgend jaar weer!”

Op www.rabobank.nl/bommelerwaard staat de volledige stemuitslag van de Rabobank Clubkas Campagne. Alle verenigingen/stichtingen krijgen hiervan ook een persoonlijk bericht. Het gewonnen bedrag wordt in mei uitgekeerd aan alle clubs.
Datum
19 april 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag

Gerelateerde info

Nieuws, 15 maart 2016: De Molshoop doet mee aan de Rabo-clubkascampagne !
Nieuws, 1 maart 2016: De Rabobank Clubkas Campagne is gestart!
Nieuws, 24 februari 2016: Sportquiz voor Rabobank Clubkas Campagne met Maurice Graef
Uitgelicht
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › smienk trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden