over ons | adverteren | sitemap | contact

ProefLOKAAL nodigt boeren en telers uit


Kennismakingsbijeenkomst 18 mei 2015


Deel deze pagina

een eerdere cocreatie sessie
De Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard hoopt weer nieuwe samenwerkingsverbanden te smeden voor het ProefLOKAAL Festival dat 18 en 19 september gepland is. Maandag 18 mei zijn telers en chef-koks uit de Bommelerwaard van harte welkom. Vooral boeren en telers worden van harte aangemoedigd zich voor de sessie aan te melden.

Cocreatie

Ook dit jaar nodigt de Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard net als vorig jaar alle professionals in eten en drinken uit de Bommelerwaard uit om mee te doen.Tijdens de co-creatiesessie op maandag 18 mei maken streekproducenten (boeren en telers) kennis met ‘samenstellers’ (chef-koks, cateraars, slagers, bakkers).

Inspiratie
Een belangrijk doel van de Stichting is het inspireren tot nieuwe lokale samenwerkingsverbanden. Deelnemen aan ProefLOKAAL Festival kan dan ook alleen als us als streekproducent of samensteller in de Bommelerwaard gevestigd bent.

Inschrijven voor cocreatie sessie op 18 mei:
Professionals kunnen zich nú inschrijven voor de co-creatiesessie via proeflokaalbommelerwaard.com/co-creatie

ProefLOKAAL Festival op 18 en 19 september
Na een succesvolle en vooral lekkere start in 2014 krijgt ProefLOKAAL Festival dit jaar een vervolg. Het culinaire evenement, waarop afgelopen september voor het eerst het smakelijke resultaat van de samenwerking tussen Bommelerwaardse boeren en chef-koks werd gepresenteerd aan de volop toegestroomde lekkerbekken, staat dit jaar op vrijdag 18 en zaterdag 19 september opnieuw in de tuin van Stadskasteel Zaltbommel. En er is meer te proeven.

Bommelerwaardse Boerenmarkt op 20 juni
Tijdens Aardbeiendag, van oudsher natuurlijk al een smakelijk feestje in onze regio, introduceert ProefLOKAAL voor de eerste keer de Bommelerwaardse Boerenmarkt. Op een sfeervol plekje in de Bommelse binnenstad kun je op zaterdag 20 juni je boodschappen doen rechtstreeks bij de teler of boer. Die je meteen het verhaal achter zijn producten kan vertellen. Om je culinair te inspireren, laten chef-koks uit de buurt je zien wat je allemaal voor lekkers kunt bereiden van de streekproducten die je op de markt kunt kopen.
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden