over ons | adverteren | sitemap | contact

Prijswinnaars Dwaalmarkt in het zonnetje gezet


Deel deze pagina

De winnaars: Xander Heessels, Merin van Boort en Henny Janssen.
Afgelopen zaterdag werden aan de Waalkade van Zaltbommel de prijzen van de Dwaalmarkt uitgereikt. De winnaars: Xander Heessels, Merin van Boort en Henny Janssen.

Tijdens de Dwaalmarkt op 28 mei konden bezoekers knipjes verzamelen door verschillende activiteiten te doen (oa tochtje met de boot, pesto proeven, app van de Dwaalroutes downloaden). Uit de vele volle Dwaal- en Doekaarten zijn de volgende prijswinnaars getrokken.

Xander Heessels (Hedel) heeft een diner voor 2 heeft gewonnen bij de Verdraagzaamheid, Merlin van Boort (Zaltbommel) heeft een verwenpakket van DaSilva Beans & Leafs gewonnen en Henny Janssen (Delwijnen) heeft een overnachting voor 2 personen in de pipowagen van de Welldaad gewonnen.

Allen keken terug op een geslaagde dag en verheugen zich op de volgende editie van de Dwaalmarkt volgend jaar. Tot die tijd is de app van de Dwaalroutes te downloaden om het hele jaar rond deze prachtige streek te ontdekken vanuit de ogen van streekkenners.

Meer informatie over alle wandel- en fietsroutes op www.dwaalroutes.nl
 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden